Nieuws

bouwovereenkomst markiezaten getekend

Totaalinstallatie voor 46 zorgappartementen in Bergen op Zoom

08-02-23

Op 16 december is de bouwovereenkomst getekend voor de nieuwe woonlocatie De Markiezaten in Bergen op Zoom. S&L Zorg kiest voor BINK als totaalinstallateur om het nieuwe woonzorgcomplex, bestaande uit 46 appartementen, van E- en W-installaties te voorzien.

Bekijk het bericht
Aanbesteding Amarant

BINK aan de slag voor 106 zorglocaties van Amarant

31-01-23

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de gebouwgebonden installaties van 106 locaties van zorgverlener Amarant. De komende vijf jaar worden op alle locaties, reikend van Zeeland tot aan Tilburg, verschillende elektro-, beveiligings- en pv-installaties jaarlijks door BINK onderhouden en geïnspecteerd.

Bekijk het bericht
bootdart[1]

Een nieuw bedrijfsgebouw voor boomkwekerijen Boot & Dart!

24-10-22

Boot & Dart is een gespecialiseerde kweker van een breed assortiment aan bomen en planten met twee vestigingen; in Boskoop en Zundert. De realisatie van het nieuwe bedrijfsgebouw voor Boot & Dart in Zundert is onlangs van start gegaan.

Bekijk het bericht
kbsdegriffioen

Nieuwbouw voor basisschool de Griffioen in Prinsenbeek

29-09-22

Basisschool de Griffioen in Prinsenbeek krijgt een nieuw schoolgebouw. Het bestaande gebouw wordt in twee fasen gesloopt en herbouwd. Tijdens deze faseringen blijft de school in gebruik, zodat de leerlingen op dezelfde locatie les kunnen blijven volgen. In de zomervakantie van 2022 wordt aangevangen met de sloop van fase 1. De verwachte oplevering van de nieuwbouw is in Q3 2024.

Bekijk het bericht
sfgrabengroup[1]

Distributiecentrum SFG MONTEA

13-06-22

Begin 2022 is de realisatie van een nieuw distributiecentrum in Etten-Leur van start gegaan. In opdracht van VALERES mag BINK het nieuwe distributiecentrum van Montea voorzien van elektro- en beveiligingsinstallaties. Logistieke vastgoedonderneming Montea verhuurt na oplevering het distributiecentrum aan Raben Group.

Bekijk het bericht
20210210 binkgroep dongemondcollege raamsdonksveer spotcompanion 0405

Tweede opdracht voor het Dongemond College!

03-01-22

Het Dongemond college is een school voor voortgezet onderwijs met twee locaties en vier onderwijsgebouwen. In 2021 heeft BINK het splinternieuwe lesgebouw in Raamsdonksveer geïnstalleerd. Na een succesvolle uitvoering van deze opdracht klopt het Dongemond College wederom aan bij dezelfde bouwpartners voor de vernieuwing en verduurzaming van de drie bestaande onderwijsgebouwen, gelegen in Made en Raamsdonksveer.

Bekijk het bericht
kantoorwaterfalldenbosch

Kantoor Waterfall Den Bosch

01-01-22

BINK installeert de elektrotechnische en duurzame installaties van het hypermoderne kantoor in opdracht van Remmers Bouwbedrijf. Dit is het eerste project dat wij mogen uitvoeren voor Remmers Bouwgroep. Maikel Reniers, directeur projecten elektrotechniek, is enthousiast: "Via een gezamenlijke opdrachtgever zijn we met elkaar in contact gekomen. Wij zijn trots dat we deel uit mogen maken van het bouwteam dat dit complexe werk mag uitvoeren!"  De bouw is inmiddels gestart. Oplevering staat gepland voor oktober 2022.

Bekijk het bericht
ensemblebreda

Nieuwbouwproject Ensemble Breda

01-07-21

Samen met bouwbedrijf Boot en vdBuijsInstall bouwen en installeren wij Ensemble. Een compleet en kleinschalig nieuwbouwproject waarbinnen een luxe appartementengebouw, 4 penthouses, 10 rij- en hoekwoningen en enkele patiowoningen worden gerealiseerd in het Ginneken (Breda).

Bekijk het bericht
20211122 binkgroep dhgmaasvlakte spotcompanion 0309

BINK werkzaam aan het grootste distributiecentrum van Nederland!

01-07-21

In januari van dit jaar maakte ons zusterbedrijf, BINK, bekend dat zij de opdracht verworven hebben voor de elektrotechnische installaties van Smartlog Maasvlakte. Dit 210.000 m2 grote distributiecentrum is de grootste logistieke ontwikkeling ooit in Nederland.

Bekijk het bericht
martenstweewielersrucphen3

Nieuwbouw Martens Tweewielers

01-04-21

Samen met BINK installeren wij de nieuwbouw van Martens tweewielers in Rucphen. In mei gaat de bouw van start.

Bekijk het bericht
impressiegeminicollege

Aanbesteding Gemini College gewonnen!

22-02-21

Samen met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek bouwt en installeert BINK de nieuwbouw van het Gemini College in Ridderkerk. Medio april gaat de bouw van start. In juli 2020 startten de Gemeente Ridderkerk, de school en haar bestuur het aanbestedingstraject. Van alle inschrijvingen kwam het bouwteam van Slokker Bouwgroep het beste uit de test en wint de aanbesteding.

Bekijk het bericht

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
bink groep 03