Nieuws

bouwovereenkomst markiezaten getekend

Totaalinstallatie voor 46 zorgappartementen in Bergen op Zoom

08-02-23

Op 16 december is de bouwovereenkomst getekend voor de nieuwe woonlocatie De Markiezaten in Bergen op Zoom. S&L Zorg kiest voor BINK als totaalinstallateur om het nieuwe woonzorgcomplex, bestaande uit 46 appartementen, van E- en W-installaties te voorzien.

Bekijk het bericht
arendstaeteimpressie[1]

Nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout

03-02-23

Maas-Jacobs ontwikkelt het nieuwbouwplan Arendstaete in Oosterhout. Het Rabobank kantoor, gevestigd aan het Arendsplein, is onlangs gesloopt en maakt plaats voor 38 hoogwaardige appartementen.

Bekijk het bericht
Aanbesteding Amarant

BINK aan de slag voor 106 zorglocaties van Amarant

31-01-23

Wij hebben de aanbesteding gewonnen voor het beheer van de gebouwgebonden installaties van 106 locaties van zorgverlener Amarant. De komende vijf jaar worden op alle locaties, reikend van Zeeland tot aan Tilburg, verschillende elektro-, beveiligings- en pv-installaties jaarlijks door BINK onderhouden en geïnspecteerd.

Bekijk het bericht
blendbreda[1]

BINK installeert 756 zonnepanelen bij Blend Breda

14-12-22

Na de succesvolle realisatie van Nieuw Mertersem slaan Maas-Jacobs en Nederlandse Bouw Unie overnieuw de handen ineen voor het nieuwbouwproject Blend Breda. De nieuwbouw, bestaande uit 75 stoere herenhuizen, wordt door BINK voorzien van verschillende E-installaties.

Bekijk het bericht
mastlandbreda[1]

Mastland Breda

23-10-22

Het project Mastland is gesitueerd in de wijk De Blauwe Kei in Breda. SoMa Vastgoed, een samenwerking tussen Maas-Jacobs en Somnium Real Estate, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwbouwplan wat zich op deze locatie gaat vestigen.

Bekijk het bericht
kbsdegriffioen

Nieuwbouw voor basisschool de Griffioen in Prinsenbeek

29-09-22

Basisschool de Griffioen in Prinsenbeek krijgt een nieuw schoolgebouw. Het bestaande gebouw wordt in twee fasen gesloopt en herbouwd. Tijdens deze faseringen blijft de school in gebruik, zodat de leerlingen op dezelfde locatie les kunnen blijven volgen. In de zomervakantie van 2022 wordt aangevangen met de sloop van fase 1. De verwachte oplevering van de nieuwbouw is in Q3 2024.

Bekijk het bericht
20210210 binkgroep dongemondcollege raamsdonksveer spotcompanion 0405

Tweede opdracht voor het Dongemond College!

03-01-22

Het Dongemond college is een school voor voortgezet onderwijs met twee locaties en vier onderwijsgebouwen. In 2021 heeft BINK het splinternieuwe lesgebouw in Raamsdonksveer geïnstalleerd. Na een succesvolle uitvoering van deze opdracht klopt het Dongemond College wederom aan bij dezelfde bouwpartners voor de vernieuwing en verduurzaming van de drie bestaande onderwijsgebouwen, gelegen in Made en Raamsdonksveer.

Bekijk het bericht
kantoorwaterfalldenbosch

Kantoor Waterfall Den Bosch

01-01-22

BINK installeert de elektrotechnische en duurzame installaties van het hypermoderne kantoor in opdracht van Remmers Bouwbedrijf. Dit is het eerste project dat wij mogen uitvoeren voor Remmers Bouwgroep. Maikel Reniers, directeur projecten elektrotechniek, is enthousiast: "Via een gezamenlijke opdrachtgever zijn we met elkaar in contact gekomen. Wij zijn trots dat we deel uit mogen maken van het bouwteam dat dit complexe werk mag uitvoeren!"  De bouw is inmiddels gestart. Oplevering staat gepland voor oktober 2022.

Bekijk het bericht
achtertpackhuis3

Achter ’t Packhuis

01-10-21

Maas-Jacobs uit Zundert en Somnium Real Estate uit Rijsbergen hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van het plan ‘Achter ’t Packhuis’ te Achtmaal. Het nieuwbouwplan bestaat uit diverse woningtypes. Het plan telt in totaal 40 woningen die gerealiseerd worden in twee fases.

Bekijk het bericht
degroenekamers[2]

De Groene Kamers

01-08-21

Maas-Jacobs en Somnium Real Estate hebben de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van 'De Groene Kamers'. Een project op een prachtige, landelijke locatie in Rijsbergen. Het plan kenmerkt zich door de grote diversiteit, waarbij zowel hoek- en tussenwoningen, als twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen worden ontwikkeld. Het totale plan omvat achtenzeventig woningen, welke gebouwd worden in twee fases.

Bekijk het bericht
ensemblebreda

Nieuwbouwproject Ensemble Breda

01-07-21

Samen met bouwbedrijf Boot en vdBuijsInstall bouwen en installeren wij Ensemble. Een compleet en kleinschalig nieuwbouwproject waarbinnen een luxe appartementengebouw, 4 penthouses, 10 rij- en hoekwoningen en enkele patiowoningen worden gerealiseerd in het Ginneken (Breda).

Bekijk het bericht
impressiegeminicollege

Aanbesteding Gemini College gewonnen!

22-02-21

Samen met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek bouwt en installeert BINK de nieuwbouw van het Gemini College in Ridderkerk. Medio april gaat de bouw van start. In juli 2020 startten de Gemeente Ridderkerk, de school en haar bestuur het aanbestedingstraject. Van alle inschrijvingen kwam het bouwteam van Slokker Bouwgroep het beste uit de test en wint de aanbesteding.

Bekijk het bericht
Toon meer nieuws

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 uur tot 17:00 uur
bink groep 03