Open dag middelbare scholen

13 oktober 2023

Na de succesvolle open dagen in 2021 hebben we in 2023 opnieuw onze deuren geopend voor middelbare scholieren uit de regio. In samenwerking met Tech Talents hebben we een gave open dag georganiseerd op onze vestiging in Sprundel. Zo'n 180 middelbare scholieren hebben hier kennisgemaakt met techniek in de vorm van verschillende leerzame activiteiten.

BINK open dag scholieren(16)
BINK open dag scholieren(12)

De leerlingen werden ontvangen in een sfeervolle tent op onze parkeerplaats. Hier hebben ze geluisterd naar een korte presentatie over BINK. Vervolgens hebben zij kennis gemaakt met techniek op de demo-markt en konden ze zelf de handen uit de mouwen steken op de doe-markt. De dag sloten we af met een ludieke groepsfoto op het podium!

Jelle van den Bergen, decaan Markland College Oudenbosch, over de open dag van 2021; "Het was héél goed geregeld. Complimenten! De leerlingen hebben een enorm leerzame middag gehad. Fijn dat we op deze manier kunnen samenwerken".

Wij kijken terug op wederom een geslaagde en leerzame open dag en willen de scholen en scholieren bedanken voor hun enthousiaste deelname!

Proef de sfeer

Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk hier de foto's!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK