bink  solar  09

Specialist voor zonnepanelen in het Ginneken

BINK is een betrouwbaar familiebedrijf, waar je terecht kan voor advies op maat en voor installatie door echte vakmannen. BINK is dé zonnepanelen specialist in het Ginneken, Zuid-Nederland, en onderdeel van de BINK. Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen, scholen, bedrijven, etc. Kortom: geen uitdaging is voor ons te groot! 

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen laten plaatsen in het Ginneken en wil je ze snel terugverdienen?

Lees verder!

Het is een streve van de Nederlandse overheid om zonnepanelen voor ieder segment aantrekkelijk te maken. Dat doen ze op de volgende manier(en):

Particulieren woningeigenaren
Particuliere woningeigenaren kunnen gebruik maken van de BTW teruggave. Daarmee betaalt men dus 21% minder voor zonnepanelen.

Zakelijke kleingebruikers/grootgebruikers
Zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik maken van fiscale aftrekposten. Zo kan men gebruik maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek) waarbij 55% aftrek toegepast mag worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) waarbij 28% aftrek toegepast mag worden. Daarnaast is het toegestaan om de investering in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar. Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag. In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 6 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om in zonnepanelen te investeren. Download de subsidie brochure om te zien wat voor jou van toepassing is.

Andere voordelen van het gebruik van zonnepanelen in het Ginneken

Niet alleen financieel gezien is het laten plaatsen van zonnepanelen in het Ginneken enorm aantrekkelijk. Het gebruik van zonnepanelen brengt nog velen andere voordelen met zich mee. BINK heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in het Ginneken (Breda) al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Nauwelijks onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Woningwaarde stijgt
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid (dankzij slimme  omvormers)


Kortom, zonnepanelen laten plaatsen op je pand in het Ginneken is een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van zal hebben.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Informatie over omvormers voor zonnepanelen in het Ginneken

BINK levert diverse merken omvormers, hieronder een overzicht van de merken.

 • Omnik:
Een Chinese producent die inmiddels zijn voetsporen heeft achtergelaten in Europa. Prijs en kwaliteit worden goed gecombineerd, waardoor de beoordelingen lovend zijn.
 • SMA:
De meest oude en betrouwbare speler op de markt zijn. Het Duitse bedrijf heeft een wereldwijde markt leidende positie.
 • Solar Edge:

Een uniek systeem, waarbij elk zonnepaneel individueel geschakeld wordt middels een optimizer. Hierdoor heeft schaduwvorming veel minder invloed en heb je inzicht op paneelniveau. Naast een hoge opbrengst en meer inzicht, biedt dit systeem ook meer veiligheid.

 

BINK levert  zonnepanelen van een van de grootste zonnepanelen producenten in de hele wereld; Canadian Solar en REC.

Meer weten over zonnepanelen van BINK in het Ginneken?

Heb je nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in het Ginneken? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. BINK staat je graag te woord en geeft advies op maat! Als je liever direct contact hebt met een van onze adviseurs, bel dan naar 076 599 1700. BINK, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur staat voor je klaar!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02