bink  solar  09

BINK, de specialist voor zonnepanelen in Hoogerheide

Bij BINK kan je terecht voor advies op maat en installatie door echte vakmannen. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf en dé zonnepanelen specialist in Hoogerheide. Wij installeren zonnepanelen bij particulieren, maar ook bij bedrijven, scholen en verenigingen. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK is onderdeel van de BINK.

Vraag een offerte aan

Ga voor zonnepanelen als je op zoek bent naar goedkope en groene energie

Het laten plaatsen van zonnepanelen staat bekend als een enorm goede investering.

Zonnepanelen scoren aanzienlijk hoger dan een spaarrekening (rendement van 10% tot 14%). Dat is niet het enige, het milieu profiteert met je mee. Als je zonnepanelen plaatst op je pand in Hoogerheide leef je “groener” zonder enige verandering te ondervinden.

Een zonnepanelen installatie is opgebouwd uit zonnepanelen, een omvormer, bevestigingsmaterialen, solarbekabeling en elektrische materialen voor het aansluiten van de installatie.

BINK kan panelen leveren van een van de grootste zonnepanelen producenten in de hele wereld; Canadian Solar. Ons assortiment bevat verschillende soorten zonnepanelen.

Informatie over onderhoud voor zonnepanelen in Hoogerheide

Onderhoud voor zonnepanelen is verschillend per segment (omvang van het systeem). Hieronder een korte toelichting.

Particulier zonnepanelen systeem
Een zonnepanelen systeem van een particulier is onderhoudsvrij. De gehele functionaliteit van het systeem is gedekt in de standaard garantietermijn van 10 jaar. Panelen in dit systeem kunnen niet/nauwelijks vuil worden, vuil kan zich namelijk niet hechten door de behandelde glasplaat. Indien je in een bosrijke/vogelrijke omgeving woont is het wellicht toch verstandig om de glazenwasser eens per twee jaar de panelen schoon te laten maken, dit is per situatie verschillend.

Zakelijk zonnepanelen systeem
Een zakelijk zonnepanelen systeem is een stuk groter, daarvoor is het wel raadzaam om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen we het systeem actief monitoren, doen we een jaarlijkse visuele-, functionele- en veiligheids-inspectie.

Zonnepanelen laten plaatsen in Hoogerheide; de voordelen

Het laten installeren van zonnepanelen op je pand in Hoogerheide blijkt een zeer goede keuze. Je zal jarenlang profijt hebben van deze beslissing! Hieronder een kort overzicht van de voordelen.

 • Snelle en makkelijke installatie
 • Besparing op maandelijkse energielasten (direct)
 • Nauwelijks onderhoudskosten
 • Geen beïnvloeding meer door energieprijsstijgingen
 • Schoon
 • Lange levensduur
 • Woningwaarde stijgt
 • Zeer gunstig financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme omvormers


Voor vele particulieren en bedrijven in Hoogerheide heeft BINK al zonnepanelen mogen plaatsen. Interesse? Wij komen graag vrijblijvend langs om samen de situatie te bekijken.

Klant aan het woord

5778 referentie familie van dorst

"Zonnepanelen geplaatst met het oog op duurzaamheid "

Familie Van Dorst, sinds 2016 eigenaar PV-installatie: "Wij wilden destijds graag ons steentje bijdragen wat betreft het milieu. Daarom hebben wij door BINK zonnepanelen laten plaatsen. Wij zijn via de goede verhalen en ervaringen van familie en vrienden bij BINK terecht gekomen. Toch hebben we verschillende bedrijven vergeleken, maar uiteindelijk gaf de verkoper van BINK de doorslag. Hij kwam met goede uitleg en luisterde naar onze wensen. Vorig jaar hebben onze zonnepanelen 400 kWh meer opgebracht dan de vooraf berekende opbrengst!"

Meer over de ervaring van Familie van Dorst

Onze service

Omdat BINK vertrouwen heeft in haar producten, geven we erg veel garantie. Vraag ons naar de garanties!

Je kunt bij BINK naast de garantie ook rekenen op een uitstekende service! Voor, tijdens en na plaatsing van de zonnepanelen in Hoogerheide staan we voor je klaar.

Meer over zonnepanelen van BINK in Hoogerheide?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al je vragen over zonnepanelen in Hoogerheide kunnen beantwoorden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die BINK je te bieden heeft? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier! Als je liever direct contact hebt met een van onze adviseurs, kan je ons bereiken op 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02