bink   solar   09

Zonnepanelen Minervum

Wil je vanaf de eerste maand al kosten besparen met een investering? Dat kan, maarliefst 25 jaar! Neem zonnepanelen op jouw dak in Minervum. De populariteit van zonnepanelen stijgt. Als pandeigenaar kan je een hoop geld besparen op jouw jaarlijkse energielasten. Dankzij zonnepanelen merk je na één maand al een verschil in je energieverbruik.

Vraag een offerte aan

Gemiddelde opbrengst van zonnepanelen in Minervum

Er zit veel verschil in efficiëntie, maar gemiddeld heeft een zonnepaneel een vermogen van 370Wp en leverd die ongeveer 325 kWh op. Door zelf te voorzien in energiebehoefte reduceert je de CO2 uistoot van jouw pand. Hiermee bespaar je niet alleen op je energierekening maar je verduurzaamd ook. Er kunnen dagen tussen zitten dat jouw zonnepanelen in Minervum meer elektriciteit opbrengen dan dat je aan energie verbruikt. Je levert de opgewekte zonne-energie in dat geval terug aan je energieleverancier. Dit noemen we salderen.

Een aantal voordelen van zonnepanelen in Minervum

Het laten plaatsten van zonnepanelen op jouw pand in Minervum brengt een aantal voordelen met zich mee. Buiten dat het milieuvriendelijk is en dat het energiekosten bespaard zijn er nog een aantal voordelen:

Nauwelijks onderhoud 
De zonnepanelen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit waardoor er weinig onderhoud vereist zal zijn.

Lange levensduur 
Als je nieuwe zonnepanelen aanschaft gaan deze gemiddeld 25 jaar mee. Daarbij heb je een standaardgarantie van 10 jaar.

Kortom, zonnepanelen hebben meerdere voordelen, buiten dat het goed voor het milieu is en dat het je energiekosten bespaard.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Zonnepanelen van BINK in Minervum, hebben wij je overtuigd?

Ben je net zo enthousiast geworden over zonnepanelen in Minervum als dat wij dat zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of wil je direct telefonisch contact met een van onze adviseurs? Dat kan door te bellen naar 076 599 1700. De specialisten van BINK staan voor je klaar. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02