bink  solar  09

Zonnepanelen specialist in Princenhage, Breda? Dat is BINK!

BINK, onderdeel van de BINK, is een zeer betrouwbaar familiebedrijf uit de omgeving van Breda. Bij BINK bieden we echt vakmanschap, voor de installatie, maar ook voor advies. Bedrijven, particulieren, scholen, ze kunnen allemaal bij ons terecht. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland noemen en gaat graag voor je aan de slag in Princenhage.

Vraag een offerte aan

Voordelen van het gebruik van zonnepanelen in Princenhage

Het gebruik van zonnepanelen brengt uiteindelijk veel voordelen met zich mee. BINK heeft als specialist voor verschillende particulieren en bedrijven in Princenhage (omgeving Breda) al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder de voordelen in het kort.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing (op maandelijkse energielasten)
 • Geen onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Stijging woningwaarde
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme  omvormers


Kortom, zonnepanelen laten installeren door een specialist op je pand in Princenhage is een zeer goede investering, waar je jarenlang profijt van zal hebben.

Onderhoud van zonnepanelen in Princenhage

Onderhoud voor zonnepanelen is verschillend per omvang van het systeem. 

Particulier zonnepanelen systeem
Een zonnepanelen systeem van een particulier is in principe onderhoudsvrij. De gehele functionaliteit van het systeem is gedekt in de standaard garantietermijn van 10 jaar. Panelen in dit systeem kunnen niet/nauwelijks vuil worden, vuil kan zich namelijk niet hechten door de behandelde glasplaat. Indien je in een bosrijke/vogelrijke omgeving woont is het wellicht toch verstandig om de glazenwasser eens per twee jaar de panelen schoon te laten maken, dit is per situatie verschillend. Advies kun je vragen wanneer onze experts op bezoek zijn. 

Zakelijk zonnepanelen systeem
Een zakelijk zonnepanelen systeem is een stuk groter. Daarom is het erg raadzaam om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo kunnen we het systeem actief monitoren, doen we een jaarlijkse visuele-, functionele- en veiligheids-inspectie.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Meer weten over zonnepanelen van BINK in Princenhage?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die BINK je te bieden heeft als zonnepanelen specialist in Princenhage? Of heeft de pagina nog niet al jouw vragen rondom zonnepanelen in Princenhage kunnen beantwoorden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande formulier. Liever direct contact met een van onze adviseurs? Neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02