toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesysteem

Krijg met een toegangscontrolesysteem inzicht in welke bezoekers en personeelsleden bij jouw bedrijf binnenkomen. Door middel van bijvoorbeeld een pasje, tag of simpelweg een vingerafdruk kun je mensen het bedrijfsgebouw binnenlaten. Dit is niet alleen een stuk veiliger maar je hebt op deze manier ook exact inzicht in wie op welk tijdstip naar binnen komt. Jij hebt met toegangsbeheer dus helemaal de controle in handen over de toegang tot jouw werkplek! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Waarom is toegangscontrole belangrijk?

Een toegangscontrolesysteem is essentieel voor veel bedrijven. Door middel van deze vorm van beveiliging kun je zelf bepalen wie er wel of niet het bedrijfsgebouw of -terrein binnen kan komen. Hierdoor bevorder je de veiligheid voor jezelf en jouw medewerkers. Wellicht heb je op dit moment al een beleid op het gebied van toegangscontrole. Waarom zou je dan voor toegangsbeheer kiezen? Bij een toegangscontrole gaat het simpel gezegd alleen over het openen of sluiten van deuren. Wanneer je kiest voor een toegangscontrolesysteem wordt iedereen geregistreerd die in en uit het gebouw komt. Deze informatie en de bijbehorende persoonsgegevens worden allemaal opgeslagen. Degene die de database beheert kan op basis hiervan dus aanpassingen maken wie wel of niet toegang heeft tot bepaalde ruimtes. Op die manier stelt een toegangssysteem je in staat om de toegang tot je pand en/of terrein efficiënt te beheren.

De voordelen op een rijtje

 • Verhoog de veiligheid in en om je bedrijf.
 • Bepaal zelf wie waar en wanneer een bepaalde ruimte in mag.
 • Geef eenvoudig een ID-drager aan je werknemers, zoals een kaart of druppel.
 • ID-drager verloren? Verwijder hem gemakkelijk op afstand.
 • Open deuren op afstand.
 • Heb je meerdere vestigingen? Het toegangscontrolesysteem is gemakkelijk te integreren.

Voor elke omgeving geschikt

Afhankelijk van jouw wensen en werkomgeving kun je een toegangscontrole op meerdere manieren en locaties vormgeven, zoals buiten bij een slagboom of binnen bij een dementieafdeling in de zorg. Bij jouw keuze nemen we de bedrijfscultuur mee en kunnen we op basis daarvan bepalen welk toegangscontrolesysteem jou de meeste veiligheid en comfort biedt. Uiteraard nemen we de tijd om alle voor- en nadelen van de verschillende systemen met je te bespreken. Wil je bijvoorbeeld het controlesysteem laten aansluiten op de andere software die je al hebt? Dan is dit uiteraard mogelijk waardoor je naast veiligheid verschillende processen binnen jouw bedrijf kunt optimaliseren, zoals een koppeling met de salarisadministratie. Ook voor de sportschool is toegangscontrole met een ID-drager een mogelijkheid of toegangscontrole bij een poort. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Ruime keuze toegangscontrolesystemen

Als beveiligingsspecialisten bieden wij een ruime keuze in toegangscontrolesystemen. Er zijn grofweg vier vormen van toegangscontrole te onderscheiden. Deze hebben we alvast voor je op een rijtje gezet:

 • Toegangscontrole met een tag, pasje of druppel.
 • Toegangscontrole met een (cijfer)code.
 • Toegangsrechten krijgen met je smartphone.
 • Toegang op basis van jouw unieke gegevens, oftewel de biometrie toegangscontrole of irisscan.

Uiteraard gaan we in een persoonlijk gesprek graag in op de verschillende mogelijkheden om tot een veiligheidsoplossing te komen die bij jouw bedrijf past. Bel naar 076-599 17 00 of mail naar info@binktechniek.nl.

druppel

Druppel, Tag of Badge als elektronisch toegangssysteem

Met een druppel, tag of badge als elektronisch toegangscontrolesysteem heb je nooit meer gedoe met een sleutel die je aldoor kwijt bent. Bovendien is dit systeem erg praktisch en comfortabel in gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld een tag voor meerdere ruimtes gebruiken en hoef je niet meer een hele sleutelbos bij je te dragen. Daarbij zit er een managementsysteem aan de tags gekoppeld zodat je altijd inzicht hebt in de gegevens van iedereen die binnenkomt. Daarnaast is het toegangssysteem erg flexibel in gebruik want je kunt de rechten gemakkelijk overzetten naar een nieuwe gebruiker. Zo kun je in dezelfde software de gegevens eenvoudig aanpassen.

biometrische

Biometrische toegangscontrole

Ben je op zoek naar een toegangscontrolesysteem waarbij je de minste kans op fraude hebt? Dan is de biometrische toegangscontrole de meest passende oplossing. Hiermee kun je namelijk alleen op basis van jouw unieke gegevens toegang krijgen tot een bepaalde ruimte. Het laten maken van een vingerafdruk is hierbij de meest bekende optie. Daarnaast kun je de biometrische toegangscontrole vormgeven op basis van gezichtsherkenning of stemherkenning. Hierdoor is de kans minimaal dat je een onbevoegd persoon binnenlaat. Bovendien heb je nooit meer het probleem dat je de druppel niet bij je draagt of een code bent vergeten.

paxton

Smartphone

Welk apparaat heb je de hele dag bij je? Juist, je smartphone! Hoe handig zou het zijn als je door middel van jouw smartphone deuren kunt openen? Hierdoor heb je geen sleutel of andere vorm van toegangscontrole meer nodig. Het is dan ook een toegangscontrolesysteem dat we steeds vaker implementeren. Je hoeft namelijk geen tags meer met elkaar uit te wisselen omdat je alleen maar jouw smartphone nodig hebt voor de toegangsrechten. Wanneer je voor deze oplossing van toegangscontrole kiest, kun je het systeem zelf eenvoudig beheren. Wij verzorgen uiteraard een snelle service en zorgen ervoor dat het systeem naar behoren werkt. Wil je meer weten over deze optie? Neem gerust contact met ons op.

codeklavier

Codeklavier

Kies je liever niet voor een van bovenstaande toegangscontrolesystemen voor de deur? Dan wordt er vaak gekozen voor codeklavier, ook wel codeslot genoemd. Het voordeel van een elektrische codeklavier is dat je geen toegangspas of sleutel bij hoeft te hebben. Je hoeft alleen de code maar te onthouden en deze in te voeren. Dit kan handig zijn in omgevingen waar meerdere personen van één deur gebruik maken. Niemand kan de sleutel kwijtraken dus er hoeft ook nooit een nieuwe cilinder in het slot gezet te worden en dat is dan weer kostenbesparend. Er zijn heel veel interessante en handige opties mogelijk waarover wij jou graag meer uitleg over geven. Neem contact op om de eventuele mogelijkheden voor een codeklavier te bespreken.

kaartlezer

Kaartlezer

Bij een toegangscontrolesysteem voor de deur zit er vaak een kaartlezer gekoppeld aan het slot zodat je alleen maar de kaart voor de lezer hoeft te houden om de deur te openen. Het intoetsen van toegangscodes is hiermee verleden tijd dus deze hoef je niet meer te onthouden! Misschien heb je deze toepassing ook wel eens gezien in een hotel. Daar is het namelijk een zeer gebruikelijke vorm van toegangscontrole. Om een ruimte of gebouw extra te beveiligen kan er ook gekozen worden voor een combinatie met een codeslot of vingerafdruk toegangscontrole. Met een kaartlezer toegangscontrole zijn er diverse opties mogelijk, in verschillende prijsklassen.

Klant aan het woord

logorabengroup

"Met BINK schakelen we snel en persoonlijk, de lijntjes zijn kort"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV (onderdeel van Raben Group) heeft BINK vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neergezet. Dat doen wij nu ook voor uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: "BINK ontzorgt ons volledig."

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas

Onze leveranciers; Paxton, ELBO en meer

Als beveiligingsinstallateur voor toegangscontrolesystemen werken we graag met een aantal vaste en betrouwbare partners voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hieronder vind je een opsomming van de verschillende leveranciers voor toegangscontrolesystemen. Slechts de hoofdleveranciers zijn weergegeven wat overigens niet uitsluit dat we in sommige situaties ook gebruik maken van andere leveranciers dan onderstaand vermeld:

 • Paxton
 • ELBO
 • 2N
 • Fasttel
 • Portadail
 • Siedle
 • Comelit

De prijs

De prijs van een toegangscontrolesysteem is afhankelijk van het type systeem en de wensen die jij hebt. Om tot een systeem voor toegangsbeheer te komen, waarbij alle facetten zijn meegenomen, voeren wij graag eerst een risicoanalyse uit. Op basis daarvan kunnen we een veiligheidsoplossing aanbieden waarop je kunt vertrouwen. Voor onze toegangsbeveiliging systemen maken wij alleen gebruik van hoogwaardige producten en betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunnen wij een goede prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Zoals hieronder wordt uitgelegd is het ook mogelijk om de toegangscontrole te combineren met andere veiligheidssystemen. Onze gespecialiseerde adviseurs gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden voor een toegangscontrolesysteem te bespreken en een passende prijs voor te leggen.

systeem

Combinatie van beveiligingssystemen

Wil je de toegangscontrolesystemen koppelen met een ander beveiligingssysteem? Er zijn veel verschillende integratiemogelijkheden die wij voor jou kunnen verzorgen. Een daarvan is het koppelen van camerasystemen met toegangsbeheer. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in wie en wanneer jouw bedrijf binnenkomt. Daarnaast is het ook mogelijk om inbraakbeveiliging te integreren zodat je de lezer kunt gebruiken om het alarm aan- of uit te zetten. Wil je de intercom aan je toegangscontrolesysteem koppelen? Dat kan! Dit zorgt voor nog meer veiligheid en hiermee verhoog je de gastvriendelijkheid.

Combineer een toegangscontrolesysteem met onderstaande beveiligingssystemen, voor een optimale veiligheid van jouw personeel, gasten en jezelf. Op die manier ga je met een gerust hart van en naar je werk.

 • Camerasysteem
 • Inbraakbeveiliging
 • Intercom
 • Brandmeldinstallatie

BINK; Ervaren specialisten in toegangsbeheer

De ervaren vakmannen van BINK zorgen voor een snelle service bij het installeren van een toegangscontrolesysteem en hebben continuïteit hoog in het vaandel staan. Vooraf informeren en helpen we je graag met toegangsbeheer op maat. Zo kun je met toegangscontrole door middel van een vingerafdruk of een tag bezoekers en werknemers gemakkelijk toegang geven tot jouw bedrijf.  Bovendien zorgen wij voor een dynamisch systeem dat meegroeit met jouw situatie. Je kunt bijvoorbeeld gebruikers gemakkelijk toevoegen of verwijderen. Wil je jouw bedrijf optimaliseren op het gebied van veiligheid én efficiëntie? Neem contact op met één van onze adviseurs door te bellen naar: 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
toegangsbeheer