technisch beheer

Technisch beheer

Het technisch beheer van installaties is een tijdrovende, maar zeer belangrijke klus. Denk aan onderhoud, documentaties vastleggen en storingen oplossen. Wil je dit graag uitbesteden aan een technisch beheerder? BINK neemt graag het technisch beheer uit handen. We zijn specialist op dit gebied: we onderhouden, keuren, certificeren en verhelpen storingen aan jouw installaties.

Direct contact
onderhoud

Service en onderhoud

Goed onderhoud aan je e- en w-installaties is belangrijk. Het zorgt voor een veilige werkomgeving en het verlengt de levensduur van je installaties. De conditie en kwaliteit van de technische installaties blijven op deze manier gewaarborgd. Het kan ook zijn dat onderhoud aan bepaalde installaties verplicht is vanuit jouw verzekeraar of vanuit de Arbowet. Wil je het technisch beheer graag uitbesteden? BINK neemt dit graag voor je uit handen als technisch beheerder. 

installatie vve

Keuringen en inspecties

Ook keuringen en inspecties zijn belangrijk voor een veilige werkomgeving. BINK is een erkend installatiebedrijf en gecertificeerd inspecteur met veel ervaring. Samen met jou kunnen we kijken welke keuringen en inspecties nodig zijn om te voldoen aan de eisen van de Arbowet en jouw verzekeraar. We kunnen een breed scala aan inspecties uitvoeren. Meer weten over onze keuringen? 

storing

Storing

Zijn er problemen met technische installaties die snel opgelost moeten worden? BINK is elke dag, de hele dag bereikbaar. Door onze 24-uurs storingsdienst kunnen onze monteurs problemen zo snel mogelijk verhelpen. Ze hebben een grote voorraad aan materialen bij zich in hun bedrijfswagen, waardoor een storing vaak direct opgelost kan worden.

Het belang van technisch beheer

Zoals eerder gezegd leidt technisch beheer tot een veilige werkomgeving. Het zorgt ook voor meer comfort, minder klachten, minder onverwachte kosten, minder risico’s en minder storingen. Daarnaast zorgt een gecertificeerd technisch beheerder zoals BINK ervoor dat alles juridisch goed geregeld is. We weten wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving. Een correcte uitvoering van het technisch beheer levert dus veel op.

Een greep uit onze werkzaamheden

BINK beheert, onderhoudt en inspecteert technische installaties. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw installaties voor een vastgestelde periode aan alle kwaliteitseisen voldoen. Een greep uit onze werkzaamheden zijn:

SCIOS Scope 7a

Een keuring van brandstoftoevoersystemen en gasleidingen. Deze Scope is verplicht voor gebouwgebonden gasleidingen met een ontwerpdruk lager dan 500 mbar.

Lees verder

SCIOS Scope 8

De SCIOS Scope 8 inspectie is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van de elektrische installatie. Onze inspecteurs zijn gecertificeerd en opgeleid om deze inspectie uit te voeren.

Lees verder

SCIOS Scope 10

De SCIOS Scope 10 inspectie is een gestandaardiseerde inspectie voor het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico.

Lees verder
Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak. Daar kan je op bouwen.

Professioneel

Door te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK