Proef de sfeer bij BINK

De makers van techniek

teamalphenadrijn

De makers van plezier!

Bij BINK werken we samen aan innovatieve projecten. We spelen een potje darts of tafelvoetbal. We heffen het glas tijdens de vrijmibo, een teamuitje of bedrijfsfeest. Zo zijn we al eens naar De Vrienden van Amstel LIVE! geweest en stonden Xander de Buisonjé én Mental Theo op het podium tijdens ons laatste feestje! Hoe gaaf is dat?

We zijn van oudsher een familiebedrijf. Daarom zijn we er niet alleen voor jou, maar ook voor je familie. Onze familiedag in de Efteling in 2022 is hier een mooi voorbeeld van. 200 BINK’ers genoten met hun gezin van een dagje uit. Maar ook op de werkvloer… Een uurtje eerder weg voor de voetbaltraining van je dochter? Geen probleem! We waarderen je als collega, vragen naar je weekend en tonen interesse in je hobby’s.

lotteke

Collega aan het woord

‘’Ik ben sinds 2014 werkzaam bij het bedrijfsonderdeel solar van BINK als administratief medewerkster. We hebben een leuk team en ik ben enthousiast over mijn werkzaamheden. Ik merk dat bij BINK iedereen gelijk is, er wordt naar je geluisterd en dat waardeer ik! Daarnaast ben ik voorzitter van de personeelsvereniging. Jaarlijks organiseren wij verschillende uitstapjes, activiteiten en borrels. Ik vind het tof dat hier vanuit BINK ruimte voor wordt gemaakt.” Lotteke

Hoe is de sfeer eigenlijk bij BINK? We laten het je graag zien, want één beeld zegt meer dan 1.000 woorden!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK