Neem contact op voor jouw project

bartverkerke(1)

Bart Verkerke

Technisch adviseur elektrotechniek
bartverkerke(1)

Neem contact op voor jouw project

elektrotechniek

Elektrotechniek

Domotica systemen, datanetwerken of laadpalen; BINK realiseert als installatiebedrijf alle denkbare elektrische installaties. Dit doen we voor uiteenlopende sectoren en gebouwen; van woningen en scholen tot kantoren en van distributiecentra tot fabrieken.

Kies voor continuïteit

BINK helpt jou graag met het aanleggen en onderhouden van de elektrotechnische installatie. Wij zijn een betrouwbaar elektrotechnisch installatiebedrijf waar alles draait om duurzame relaties en continuïteit. Naast het onderhouden van installaties en machines, is het ook belangrijk dat er periodieke keuringen worden uitgevoerd. Het fijne aan ons bedrijf, is dat we alle kennis onder één dak hebben, van aanleg tot keuringen. Onze vakmensen beschikken over de benodigde certificaten, zo ben jij gegarandeerd van de beste kwaliteit en continuïteit.

Met welke elektrische installaties kunnen wij jou helpen?

Dé betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek. Je kan bij ons terecht voor aanleg, onderhoud en keuringen van elektrische installaties.

Datanetwerken

Een goed datanetwerk en de juiste netwerkinfrastructuur is essentieel voor elke onderneming waar bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van betrouwbare informatieoverdracht.

Lees verder

Transformatorstation

Heb je veel energie nodig voor jouw bedrijf? Dan kan een compact- of transformatorstation de oplossing zijn voor jouw elektriciteitsaansluiting.

Lees verder

Gebouwbeheersysteem

Een gebouwbeheersysteem is één centrale regeling voor alle verschillende installaties binnen een gebouw. Het gaat hierbij vooral om elektrische en werktuigbouwkundige installaties, zoals bijvoorbeeld de beveiliging, klimaatinstallaties en verlichting.

Lees verder

Domotica systeem

Wil je jouw dagelijks leven een stuk comfortabeler en veiliger maken? Een domotica systeem is dé standaard voor gebouw- en huisautomatisering.

Lees verder

Energiemonitoring

Inzicht krijgen in je energieverbruik doe je met energiemonitoring. Door een energiemonitor stuur je op energiebesparende maatregelen en kan je de kosten verlagen.

Lees verder

Laadpalen

Door een laadpaal te kopen voor thuis of voor de bedrijfsparkeerplaats voorzie je jezelf en klanten altijd van een volle accu.

Lees verder

Tuinverlichting

Wil jij tuinverlichting laten aanleggen om jouw favoriete plekken in de tuin mooi uit te lichten? Of je huis te beveiligen? Wij hebben voor elke plek in de tuin de juiste lichtoplossing en stijlvolle armaturen.

Lees verder

Passie voor elektrotechniek

Bij BINK zijn we techneuten met hart voor de zaak! We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche. Onze elektro installateurs beheersen de ambacht tot in de puntjes en zitten boordevol kennis. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Onze mensen zetten voortdurend een stapje extra en gaan altijd voor de beste oplossing!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK