Collega's aan het woord

edwinvanmook

"In 10 jaar tijd gegroeid naar team van 24 medewerkers "

Edwin

Op 1 maart 2022 bestaat het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK tien jaar. BINK, een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare dienstverlener met vier disciplines: elektrotechniek, beveiligingstechniek, zonnepanelen en installatietechniek. Bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek startte klein, met Edwin van Mook aan het hoofd. Directeur beveiligingstechniek Van Mook vertelt over het begin, de groei en de ambities binnen deze discipline van BINK. 

Bekijk het verhaal van Edwin

"Geen elektrische auto en toch elke avond aan de lader"

Wilco Mol

Creativiteit is een van Wilco’s sleutelwoorden in zijn vak als service technicus. “Vroeger haalde ik altijd alles al uit elkaar”, omschrijft hij de oorsprong waarom hij in dit vak terecht is gekomen. Hij is duidelijk: “Ik verveel me nooit in dit vak. En op het werk kijken ze naar de mens, wat wil je”. En dat past prima bij deze duizendpoot, zo blijkt als we hem spreken.

Bekijk het verhaal van Wilco Mol
fritsveerbeek

"Zonnepanelen zijn de toekomst, ook jouw toekomst?"

Frits

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, ben je vast nieuwsgierig met wie je gaat samenwerken. Wij zijn op zoek naar monteurs! En laten je zodoende graag kennismaken met Frits, een van onze drie projectleiders bij het bedrijfsonderdeel solar van BINK. Naast dat je in de functie van monteur vaak samen met je collega’s op locatie aan het werk bent, word je achter de schermen aangestuurd door een van onze drie projectleiders. Samen werken aan samenwerken. Frits geeft je inzicht in zijn rol als collega. Iemand waar jij misschien straks wel mee samenwerkt?

Bekijk het verhaal van Frits
rickvanabeelen

"Eigenlijk ben ik elke dag aan het puzzelen"

Rick van Abeelen

Vijftien jaar oud, op zoek naar een stage adres en geen brommertje om grote afstanden af te leggen. Het waren de ingrediënten van de zoektocht waardoor Rick van Abeelen in 2016 solliciteerde bij KIN Installatietechniek. Aangenomen, gebleven en tot de dag van vandaag met plezier aan het werk.

Bekijk het verhaal van Rick van Abeelen
johnantens

"Werk monteur elektrotechniek is heel afwisselend"

John

Al 37 jaar werkt John Antens uit Wernhout naar volle tevredenheid bij BINK. Zijn loopbaan van monteur naar projectleider elektro startte in Achtmaal, vervolgens verhuisde hij mee naar Zundert waar het familiebedrijf aan de Hofdreef nog verder groeide. De laatste jaren werkt hij vanuit Sprundel, waar het bedrijf sinds 2018 gehuisvest is. John vertelt over zijn team, de werkzaamheden van met name de monteurs en de afwisselende projecten.

Bekijk het verhaal van John
Toon meer verhalen van collega's

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK