laadpaal zakelijk

Een laadpaal zakelijk aanschaffen

Denk jij er al langer over na om een laadpaal zakelijk aan te schaffen? Dan is dit het juiste moment en adviseren wij je graag. Wanneer je onderneming regelmatig klanten, relaties, gasten en eigen werknemers ontvangt, is parkeergelegenheid erg belangrijk. Door de enorme opkomst van elektrische auto's in Nederland is de aanwezigheid van een zakelijke laadpaal voor deze voertuigen steeds belangrijker. Met een laadpaal voor zakelijk gebruik op je parkeerterrein bied je veel meer dan alleen parkeergelegenheid. Uit zakelijk oogpunt een laadpaal laten installeren is een extra service, een secundaire arbeidsvoorwaarde, een pragmatische keuze en een stap in de richting van een gezondere planeet. BINK biedt een uiteenlopend assortiment en deskundige ondersteuning in jouw keuze voor een zakelijke laadpaal thuis of op kantoor.

Vraag een offerte aan

Voor ieder bedrijf een geschikt model

Iedere situatie vraagt om andere functionaliteiten, waardoor een laadpaal voor zakelijk gebruik zorgvuldig gekozen dient te worden. Verwacht je veel verschillende merken en modellen elektrische auto’s? Of wordt de zakelijke laadpaal enkel gebruikt door medewerkers die allen hetzelfde merk rijden? Een zakelijk aantrekkelijke laadpaal kan worden uitgerust met een RFID lezer, kleurendisplay, het logo van je organisatie, verschillende kabeltypes, geïntegreerde energiemeter en allerlei andere slimme functies. Kortom: BINK heeft voor iedere situatie een geschikt model. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke laadpaal voor thuis of meerdere laadoplossingen voor je personeel of externe bezoekers.

kopen

Laadoplossingen kopen voor personeel en bezoekers

Maak je als ondernemer gebruik van elektrische bedrijfsauto’s of ontvang je vaak klanten/bezoekers met een elektrische auto? Dan kan het noodzakelijk of een extra service zijn om een of meerdere zakelijke laadpalen te installeren. Doorgaans beschikken bedrijfspanden over meer capaciteit wanneer het op stroom aankomt, dan in een reguliere woning. Meer dan één laadpaal bij een kantoor- of winkelpand aansluiten of kiezen voor dubbele laadstations is dus een reële optie voor menig ondernemer. Met een persoonlijke laadpas kan je makkelijk controle houden over het gebruik. Niet alleen wordt je bedrijf aantrekkelijker voor bezoekers, ook het eigen personeel kiest sneller voor een elektrische auto of kan de bedrijfsauto gemakkelijk laden. Voor zakelijk gebruik een laadpaal laten installeren zorgt dus indirect voor een beperking van CO2 uitstoot en een duurzame planeet. Daardoor ben je als bedrijf ook maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

bedrijf

Voo gasten en klanten

De keuze voor een laadpaal of laadstations is niet altijd gericht op service. Ondernemingen zoals hotels, restaurants, nachtclubs, culturele instellingen en parkeergarages kunnen kiezen voor een laadpaal voor zakelijk gebruik uit een ander oogpunt. Het is namelijk ook mogelijk om te verdienen aan laadpalen bij je bedrijf of instelling. Veel horecagelegenheden en organisaties die werkzaam zijn in de service industrie laten externe gebruikers tegen betaling laden. De exploitant bepaalt zelf wat de kosten hiervan zijn en zorgt simpelweg dat er een winstmarge wordt gerealiseerd ten opzichte van de benodigde energie. Dit is echter geen must. Je kan de laadpalen ook aanbieden aan gasten als een stukje service. Hierdoor kunnen elektrische rijders eerder kiezen voor jouw restaurant om even een hapje te eten en tegelijkertijd de auto op te laden.

thuis

Zakelijke laadpaal thuis

Voor een ondernemer of personeelslid met een elektrische auto, die veel zakelijk rijdt, kan een zakelijke laadpaal thuis een uitkomst zijn. Met een slimme laadpaal aan huis kan je zorgen dat het verbruik inzichtelijk wordt. De heldere manier van monitoren welke laadkosten specifiek worden gemaakt stelt de berijder van een elektrische auto in staat om kosten te declareren bij de werkgever of de eigen onderneming. Ook de installatie van een zakelijke laadpaal thuis kan mogelijk worden gedeclareerd, in overleg met de werkgever. Alle geladen kWh's worden zorgvuldig bijgehouden door de software van de laadpaal die thuis voor zakelijk gebruik beschikbaar is. Zo wordt inzichtelijk waar, wanneer, hoe lang en tegen welke kosten er wordt geladen. BINK adviseert en ondersteunt bij het maken van jouw keuze, zodat de meest geschikte zakelijke laadpaal voor thuis wordt gekozen. 

De voordelen van onze modellen

Een laadpaal zakelijk aanschaffen kent vele voordelen. Als elektrotechnisch installatie bedrijf hebben wij kennis van de apparatuur. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste merken en modellen. De topproducten waar wij mee werken bieden altijd deze voordelen:

  • Slimme functionaliteiten voor een scherpe prijs
  • Gebruikersgemak door een handig managementsysteem
  • Solide kwaliteit
  • Compacte en moderne uitstraling
  • Veilig

Klant aan het woord

vd akker

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen"

"Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen."

Meer over de ervaring van Twan van den Akker

Vertrouw op de beste merken

BINK bouwt op jarenlange ervaring en een hoog kennisniveau. Wij werken uitsluitend met topmerken en hebben gezorgd voor ruime mogelijkheden. Ieder merk beschikt over unieke voordelen en functionaliteiten, zodat voor iedere situatie een geschikte laadpaal voor zakelijk gebruik kan worden gekozen.

  • Alfen

Topmerk Alfen staat garant voor optimale laadsnelheid, ook bij een lokale netaansluiting. De mogelijkheid om iedere zakelijke laadpaal van Alfen te koppelen aan OCPP-managementsystemen geeft de gebruiker volledige controle en inzicht over de laadpaal voor zakelijk gebruik.

 
  • Ratio

Door de vaste verbinding met de kabel hoef je bij Ratio laadstations niet langer gebruik te maken van een losse kabel in je auto. Het strakke en praktische ontwerp zorgt ervoor dat een zakelijk uiterlijk de laadpaal van Ratio uitstekend laat passen in ieder straatbeeld.

  • Zaptec

Dynamisch laden over de fases wordt mogelijk met de laadstations van Zaptec. Deze eigenschap zorgt ervoor dat iedere laadpaal van Zaptec zakelijk en particulier gebruikt kan worden en kan laden over 1 fase of 3 fasen. Verkrijgbaar met uiteenlopende functionaliteiten.

 
  • Streetplug

De zakelijke laadpaal van Streetplug kan netjes worden weggewerkt en zorgt dus voor een nette parkeergelegenheid met alles erop en eraan. Is uitermate geschikt om zowel particulier als zakelijk in te zetten door de mogelijkheid om haast iedere elektrische auto te laden.

  • Wallbox

Wanneer je als onderneming veel waarde hecht aan een live inzicht in iedere laadsessie, beheren op afstand en profiteren van topprestaties terwijl minimaal onderhoud vereist is, biedt Wallbox een uitstekende oplossing. De zakelijke laadpaal van Wallbox is geschikt voor bedrijven van ieder formaat en commerciële parkeerplaatsen.

   

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een zakelijke laadpaal of meerdere laadstations verschilt per aanvraag. Het is afhankelijk van je wensen, eisen, stroomcapaciteit en locatie. Een van onze klantgerichte en deskundige medewerkers adviseert je graag. Na een kort gesprek kan hij of zij een passende offerte op maat maken, waarin alle aspecten zijn meegenomen. Wil jij een gesprek met een van onze adviseurs? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina of bel 076 599 1700 als je direct geholpen wilt worden.

Profiteer van subsidies

De aanschaf van een zakelijke laadpaal voor thuis of op kantoor wordt nog interessanter door de mogelijkheden van een overheidssubsidie. Raadpleeg een medewerker van BINK voor het kopen van een laadpaal voor zakelijk gebruik. Zij kennen de mogelijkheden van subsidies. Onze klantvriendelijke mensen adviseren je graag over de te volgen stappen. Meer lezen over subsidies voor een laadpaal voor zakelijk gebruik kan via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Advies en installatie door BINK

Zoals altijd staan de enthousiaste en vakkundige medewerkers van BINK klaar om je te adviseren. Wij verzorgen de gehele installatie en het onderhoud van de laadpalen. Doordat wij een totaalpakket kunnen leveren, ontzorgen wij je in het gehele proces. Wil jij gebruik maken van onze service en kennis? Contacteer ons telefonisch, via mail of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateurs