bink groep 02

De makers van techniek

BINK is van oudsher een familiebedrijf. Sinds 1979 zijn we gegroeid van een eenmanszaak naar een technisch dienstverlener met vier specialismen: elektrotechniek, beveiligingstechniek, solar en installatietechniek.

bink over ons klein

45 Jaar BINK

Op 1 juni 1979 startte Erik Bink zijn bedrijf in Achtmaal, toen al gericht op elektronische werkzaamheden. In de bijbehorende winkel werden voornamelijk huishoudelijke apparaten, bruin- en witgoed verkocht.

bink   27

De beste technische dienstverlener

Door haar persoonlijke maar professionele aanpak, duurzame kwaliteit en vakkennis heeft BINK, met haar meer dan 260 gemotiveerde medewerkers, het doel om de beste technisch dienstverlener van Nederland te worden.

20201104 clboosterhout binkgroep spotcompanion a7773

Kernwaarden

We zijn trots op onze cultuur die is ontstaan vanuit onze oorsprong; de dorpswinkel. Hoewel we vandaag de dag een middelgrote technisch dienstverlener zijn, kenmerkt onze bedrijfscultuur zich nog altijd als familiair. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt! 

Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt! 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK