bink groep 02

De makers van techniek

BINK is van oudsher een familiebedrijf. Sinds 1979 zijn we gegroeid van een eenmanszaak naar een technisch dienstverlener met vier specialismen: elektrotechniek, beveiligingstechniek, solar en installatietechniek.

ralphbink

Hart voor de zaak

Hoewel BINK vandaag de dag zo’n 240 medewerkers in dienst heeft, zijn we nog altijd een familiebedrijf. Mijn vader loopt hier de deur nog altijd plat en wij kennen iedereen bij naam. Dat persoonlijke en vertrouwelijke karakter staat bij BINK centraal. Hier geldt: ons kent ons. Dat is voor het bedrijf ontzettend belangrijk. Onze mensen hebben hart voor de zaak, zijn in en in BINK. Maar goed ook, want zij zijn ons visitekaartje.

Ralph Bink, directeur BINK

bink over ons klein

40 Jaar BINK

Op 1 juni 1979 startte Erik Bink zijn bedrijf in Achtmaal, toen al gericht op elektronische werkzaamheden. In de bijbehorende winkel werden voornamelijk huishoudelijke apparaten, bruin- en witgoed verkocht.

bink   27

De beste technische dienstverlener

Door haar persoonlijke maar professionele aanpak, duurzame kwaliteit en vakkennis heeft BINK, met haar meer dan 220 gemotiveerde medewerkers, het doel om de komende drie jaar de beste technisch dienstverlener van Zuid-Nederland te worden.

20201104 clboosterhout binkgroep spotcompanion a7773

Techneuten met hart voor de zaak!

Bij BINK zijn we techneuten met hart voor de zaak! We draaien al 40 jaar mee in de branche, beheersen de ambacht tot in de puntjes en zitten boordevol kennis. Kennis die we graag delen, waardoor we onze relaties altijd kunnen voorzien van het beste advies. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK