Neem contact op voor jouw project

geerthuisman

Geert Huisman

Technisch adviseur beveiligingstechniek
geerthuisman

Neem contact op voor jouw project

beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek omvat de implementatie van geavanceerde systemen en procedures om de bescherming van bedrijfsmiddelen, gegevens en personeel te waarborgen. Met behulp van geavanceerde systemen kunnen bedrijven een veilige omgeving creëren, risico's minimaliseren en bedrijfscontinuïteit waarborgen.

Kies voor veiligheid

BINK helpt particulieren en bedrijven met het installeren, onderhouden en inspecteren van beveiligingsinstallaties in alle soorten gebouwen. We denken mee over het ontwerp en realiseren iedere installatie vlot en vakkundig.

Met een deskundig en trots team bieden wij verregaande service. Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel tot succes is. Daarom zie je vaak vertrouwde gezichten op de werkvloer en bieden we 24-uurs storingsdienst.

Met welke beveiliging kunnen wij jou helpen?

Zoals je van een erkend beveiligingsbedrijf mag verwachten, bieden we een groot scala aan kwalitatieve beveiligingssystemen; van camerasystemen en inbraakdetectie tot aan brandmeldsystemen en toegangscontrole. Maar het belangrijkste: BINK biedt een ontspannen en zeker gevoel. Een gevoel dat verder gaat dan het leveren van een goed systeem.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is erg belangrijk voor je villa of bedrijfspand. Jaarlijks wordt er ongeveer 180 keer per dag ingebroken. Inbraakbeveiliging werkt preventief en verhoogt ook de pakkans. Er zijn verschillende soorten professionele beveiligingssystemen waarbij wij kunnen helpen. De meeste soorten die toegepast worden zijn alarmsystemen, camerabewaking, buitenverlichting en hang- en sluitwerk.

Lees verder

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat er snel een melding wordt gemaakt wanneer er sprake is van brand. Brandmeldinstallaties bestaan uit rookmelders, handmelders en signaleringen. De installaties kunnen weer gekoppeld worden aan bijvoorbeeld ontruimingsalarmsystemen, branddeuren of blusinstallaties.

Lees verder

Noodverlichting

Noodverlichting is verplicht in utiliteitsgebouwen, zoals kantoren, scholen, fabrieken, ziekenhuizen en winkels. Dit staat beschreven in de Arbowet en het Bouwbesluit.

Lees verder

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is een goede optie voor de beveiliging van jouw pand. Het schrikt af, verhoogt de pakkans en verkleint het risico op diefstal.

Lees verder

Toegangscontrolesysteem

Met een toegangscontrolesysteem bepaal je wie bevoegd is om het terrein, pand of specifieke ruimtes binnen het bedrijf te betreden. Wij bieden uiteenlopende toegangscontrolesystemen, die werken met tags, codes of op basis van biometrie. De toegang van bestaande gebruikers kan je uitbreiden of beperken. Zo ontstaat een dynamisch systeem wat mee kan groeien met de situatie.

Lees verder

Intercom systeem

Als je veel bezoekers of leveranciers aan de deur krijgt kan een intercom erg handig zijn. Een intercom zorgt ervoor dat jij vanaf een afstand, zonder de deur open te doen, kan zien wie er aan de deur staat. Dit houdt mensen buiten de deur die jij niet binnen wil hebben. Een intercomsysteem kan je koppelen aan een extern scherm of je telefoon.

Lees verder

Domotica in de zorg

Domotica wordt in de zorg ingezet om het leven van de zorgontvanger en de zorgverlener te verbeteren en makkelijker te maken, door middel van het automatiseren van taken en processen.

Lees verder

Terreinbeveiliging

De belangrijkste reden om voor terreinbeveiliging te kiezen is vroegtijdige detectie van onbevoegde. Hierdoor heeft de opvolging meer tijd om de schade te minimaliseren.

Lees verder

Hoog risico beveiliging

Gespecialiseerd vakgebied binnen beveiliging dat zich richt op het beschermen van eigendommen en informatie die blootgesteld zijn aan aanzienlijke en directe bedreigingen.

Lees verder

Passie voor beveiligingstechniek

Beveiliging is niet zomaar een onderdeel van installatietechniek. Het is een vakgebied op zich, dat continu en razendsnel ontwikkelt. En daar heb je specialisten voor nodig. Mensen die een passie hebben voor beveiliging. Mensen die het leuk vinden om in nieuwe technieken te duiken en de kennis en vaardigheden hebben om met complexe beveiligingssystemen te werken. Mensen die het goed oplossen van problemen belangrijker vinden dan ‘kantooruren’.

Beveiligingsspecialist word je dan ook niet van de ene op de andere dag, daar groei je naar door als blijkt dat je er aanleg en interesse voor hebt. We zijn trots dat we bij BINK dergelijke specialisten aan ons hebben weten te binden. Ingestroomd vanuit één van onze eigen bedrijfsonderdelen, maar ook vanuit andere bedrijven. Zo hebben we een brede mix van kwaliteiten en kennis aan boord om tot de beste beveiligingsoplossingen te komen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK