Betrokken zijn in de samenleving

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de nieuwe realiteit, ook bij BINK. Zo is ons kantoor uitgerust met energiezuinige LED-verlichting, 300 zonnepanelen, negen elektrische autolaadpunten en besparen we energie met behulp van ons domotica systeem. Bovendien bestaat een gedeelte van ons wagenpark uit elektrische voertuigen. Daarnaast houden we duurzaamheid in het oog bij de levering van onze producten en materialen. Deze worden veelal door de leverancier direct bij de project- of bouwlocatie geleverd in plaats van bij ons magazijn. Dit voorkomt dubbele transporten en daardoor CO2 uitstoot. Tot slot installeren we enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur wat bijdraagt aan de vermindering van afval op de lange termijn.

Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden

Naast het milieu, wordt er binnen het kader van MVO ook gedacht aan zaken zoals veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor werknemers in het kader van duurzame inzetbaarheid. Dat onze arbeidsomstandigheden veilig en gezond zijn tonen wij aan met onze keurmerken, certificaten en jaarlijkse audits!
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen. Wij bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheden tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen we het maximale uit iedere medewerker!

Ook mensen met afstand van de arbeidsmarkt bieden wij kansen. Zo hebben wij omscholingstrajecten voor mensen die op latere leeftijd erachter komen de verkeerde studiekeuze te hebben gemaakt, waarbij wij de studiekosten betalen.

bink robertdehaan[13]

Externe initiatieven

Naast de aandacht die we binnen onze organisatie aan MVO besteden, ondersteunen we ook diverse vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties financieel dan wel materieel. Zo sponsoren wij racetalent Robert de Haan en culturele initiatieven zoals het bloemencorso in Zundert. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK