clb1

Waarom is BINK de ideale partner?

Een nieuw project starten? Wij zijn die complete partner! Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten is het belangrijk dat alles in één keer goed gaat om kostenefficiënt te kunnen bouwen. Dankzij onze ruime ervaring met installatiewerken tijdens de bouw van utiliteitsgebouwen, industrie en woningen zitten wij vaak vanaf het bestek aan tafel, zodat onze engineers vanuit hun specialisatie het project in goede banen kunnen leiden. Maak kennis met onze expertises.

Direct contact
binkgroep[115]

Bouwteampartner

BINK heeft veel ervaring met en is groot voorstander van samenwerken in een bouwteam bij ontwerp en realisatie van bouwprojecten. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase van het bouwproject om het plan bouwkundig, constructief en economisch te optimaliseren. Uit ervaring blijkt dat we met deze aanpak de bouwtijd verkorten en risico's verminderen! We werken in een teamverband voor de perfecte werkvoorbereiding. Deze aanpak garandeert een optimale afstemming tussen de betrokken bouwpartners.

clboosterhoutbinkgroep[33]

Duurzame installatie

We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid. Natuurlijk houden we bij wat er in de markt speelt, maar we zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner voor de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn. Wij hebben ruime ervaring in e- en w-installaties die goed van pas komt bij het zo duurzaam mogelijk inrichten van energiezuinige gebouwen!

20211109 binkgroep dhgmaasvlakte spotcompanion c6004

Realisatie

Bij BINK streven we ernaar dat je één aanspreekpunt hebt van ontwerp tot oplevering. Als erkend installateur hebben we alle expertise in huis om te zorgen dat het geprojecteerde ook gerealiseerd wordt. Goed gereedschap is het halve werk, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor goed materiaal en goed opgeleide monteurs. Met een team vol enthousiaste specialisten werken we altijd naar het optimale eindresultaat. Door onze bedrijfsomvang zijn we in staat om flexibel te plannen en snel te schakelen. BINK denkt met je mee.

Een greep uit onze werkzaamheden

Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

Transformatorstation

Heb je veel energie nodig voor jouw bedrijf? Dan kan een compact- of transformatorstation de oplossing zijn voor jouw elektriciteitsaansluiting.

Lees verder

Datanetwerken

Een goed datanetwerk en de juiste netwerkinfrastructuur is essentieel voor elke onderneming waar bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van betrouwbare informatieoverdracht.

Lees verder

Energieneutraal bouwen

BINK is expert op het gebied van het adviseren en installaren van een energieneutrale installatie volgens de BENG eisen.

Lees verder
Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Professioneel

Door te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfs-processen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Klant aan het woord

mjbouw

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Meer over de ervaring van Willem-Jan Aarsen

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK