20210226 binkgroep hemagoes spotcompanion 2459

Uitbreiden of vervangen van je installatie

Verbouwplannen? Wij denken mee over de juiste verlichting, luchtbehandeling en andere duurzame installatie aanpassingen.

Direct contact
roselaarroosendaal 3

Verbouwing van een winkel? Of renovatie van een monumentaal pand?

In een bestaand bedrijfsgebouw vergt een renovatie, verbouwing of uitbreiding een andere aanpak. Veelal wens je je kantoor- en/of productieruimten in bedrijf te houden gedurende de werkzaamheden. Ook als een pand bijvoorbeeld een monumentale status heeft of de bouwkundige mogelijkheden beperkt zijn voor het aanleggen of aanpassen van de installatie, is expertise vereist. Bij BINK vind je de expertise die nodig is.

Wij hebben de grootste productiefaciliteiten in bedrijf gehouden bij enorme verbouwingen. De grootste winkelcentra met beperkte overlast voor winkeliers gerestyled. En in de mooiste monumentale panden installaties aangelegd, waarbij gelet is op de karakteristieke eigenschappen van het pand.

Neem contact op met onze adviseur voor een passend voorstel op maat, rekeninghoudend met de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

Verduurzaming installatie

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK is gespecialiseerd in duurzame installaties.

Energieneutraal bouwen

BINK is expert op het gebied van het adviseren en installaren van een energieneutrale installatie volgens de BENG eisen.

Lees verder

Energiemonitoring

Inzicht krijgen in je energieverbruik doe je met energiemonitoring. Door een energiemonitor stuur je op energiebesparende maatregelen en kan je de kosten verlagen.

Lees verder

Laadpalen

Door een laadpaal te kopen voor thuis of voor de bedrijfsparkeerplaats voorzie je jezelf en klanten altijd van een volle accu.

Lees verder

Zonnepanelen

Wij werken alleen met A-merk zonnepanelen die hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Wil jij advies over welke panelen het beste passen bij jouw situatie? Onze vakmensen helpen je graag.

Lees verder

Batterij voor zonnepanelen

Met een batterij voor de zonnepanelen kan ook op momenten waarop de zon niet schijnt gebruik worden gemaakt van de zelf opgewekte zonne-energie. Met een batterij voor je zonnepanelen maak je dus effectiever gebruik van de opgewekte energie.

Lees verder

Meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek helpt bedrijven en instellingen energie en kosten te besparen en biedt daarnaast comfort en bedrijfszekerheid.

Lees verder
Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak. Daar kan je op bouwen.

Professioneel

Door te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Klant aan het woord

vd akker

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen"

"Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen."

Meer over de ervaring van Twan van den Akker

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK