Specialismen

Elektrotechniek

Verlichting, databekabeling, laadstations voor elektrische auto's of domotica systemen; BINK realiseert alle denkbare elektrische installaties. BINK is er voor kleine en grote opdrachten. We vervangen de elektriciteitskabels in de buurtwinkel, maar verzorgen ook de installaties bij nieuwbouwprojecten. In alle gevallen leveren we maatwerk. Wij vinden dat systemen perfect afgestemd moeten zijn op de wensen van de gebruikers. Met als resultaat: veiligheid, gemak en comfort!

Bekijk mogelijkheden

Werktuigbouwkunde

HVAC Installaties, luchtverwarming, Warmtepomptechniek, Drinkwaterinstallaties; BINK realiseert alle denkbare werktuigbouwkundige installaties. BINK is er voor kleine en grote opdrachten. We onderhouden de CV ketel bij de plaatselijke voetbalvereniging, maar verzorgen ook de installaties bij grootschalige nieuwbouwprojecten. In alle gevallen leveren we maatwerk. Wij vinden dat systemen perfect afgestemd moeten zijn op de wensen van de gebruikers. Met als resultaat: veiligheid, gemak en comfort!

Bekijk mogelijkheden

Zonnepanelen

BINK is gespecialiseerd in het realiseren van turn key zonnepaneleninstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Sinds 2009 plaatst BINK PV-installaties op daken van kantoorgebouwen, winkels, huizen en productiehallen. In totaal hebben we al meer dan 100.000 zonnepanelen geïnstalleerd. BINK draagt zorg voor het volledige traject: advies op maat, engineering, installatie, subsidieaanvraag en service.

Bekijk mogelijkheden

Beveiligingstechniek

BINK voorziet woningen, winkels, kantoren, DC's en veel andere gebouwen van op maat gemaakte beveiligingssystemen. Je kan bij ons terecht voor aanleg, onderhoud en keuringen van beveiligingsinstallaties: camerasystemen, brandmeldsystemen, inbraakbeveiliging, intercom installaties en toegangscontrolesystemen. Wij nemen onze afnemers graag zoveel mogelijk werk uit handen. Dankzij onze samenwerking met professionele meldkamers kan de opdrachtgever een installatie direct in gebruik nemen. En dankzij onze onderhoudscontracten heeft de afnemer geen omkijken naar het systeem.

Bekijk mogelijkheden

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK