Missie & Visie

Dé beste technisch dienstverlener van Zuid-Nederland

bink 27

Missie

BINK vormt voor haar opdrachtgevers een betrouwbare technisch dienstverlener. Relaties mogen rekenen op comfort en continuïteit door een persoonlijke benadering en gebruikmakend van kennis en capaciteit. Van opdrachtgevers en leveranciers wordt verwacht bij te dragen aan rendement en lange termijn doelstellingen.

visiebink

Visie

We willen ‘De beste technisch dienstverlener van Zuid-Nederland’ zijn. We bieden oplossingen die inspelen op relevante thema’s als duurzaamheid, veiligheid en comfort. In een snel veranderende wereld zijn de energietransitie en de behoefte aan kwalitatief hoogstaande werk- en leefomgevingen uitdagingen voor nu en voor de generaties daarna. 


We zijn een betrouwbare en technisch hoogstaande installateur met slagkracht. Medewerkers behoren tot een familie die zorgt, beschermt, maar zeker ook uitdaagt tot hoge prestaties.

kernwaarden

Kernwaarden

Begonnen als eenmanszaak, nog steeds dat dorpse familiebedrijf. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze familiecultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt! 

Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt! 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK