bink 27

Maak 't bij BINK

Bij BINK werken vandaag de dag zo’n 240 medewerkers op kantoor of op locatie bij de opdrachtgever. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, in een organisatie met een open, persoonlijk en vertrouwd karakter! Heb jij de link met BINK? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Projectmanager beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek
Fulltime
HBO
Sprundel
€4.050,- en €5.300,-
Als projectmanager geef je sturing aan een projectteam en bewaak je het proces vanaf engineering tot oplevering. Jaarlijks maak je een plan op met daarin doelstellingen waarin je ook aandacht hebt voor de ontwikkeling van jouw teamleden. Je verzorgt financiële rapportages van de projecten en rapporteert deze aan de directie. Daarnaast onderhoud je contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers.

Projectengineer zonnepanelen

Zonnepanelen
Fulltime
MBO
Sprundel
€3.150,- en €4.180,-
Het bedrijfsonderdeel solar van BINK plaatst zonnepaneleninstallaties op daken bij o.a. woningen, winkels, distributiecentra en zorgcomplexen. Voor dit bedrijfsonderdeel zijn we op zoek naar een projectengineer zonnepanelen.
Alle vacatures
1524609533 520e562bd4b73bce31fa309cf3bfd473f4aed2a9ba3581a0e6f5f97356b695ed d 640

De makers van techniek

Bij BINK realiseren we de innovatiefste technische installaties. En daar zorgen onze medewerkers voor. Mensen met passie voor techniek en liefde voor het vak! De makers van techniek.

voeljethuisbijbink

Voel je thuis in de techniek

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker.

Proef de sfeer bij BINK

Proef de sfeer bij BINK

Hoe is de sfeer bij BINK? We laten het je graag zien, want één beeld zegt meer dan 1.000 woorden! 

20211021 opendagbink spotcompanion 4331

Open dag middelbare scholen

In oktober 2021 hebben wij twee gave open dagen georganiseerd voor middelbare scholieren. 150 leerlingen hebben deze dagen kennis gemaakt met techniek. In samenwerking met Wij Techniek en Tech Talents hebben wij ons ingezet om de jeugd te enthousiasmeren voor techniek, want helaas kiezen te weinig jongen voor een technische opleiding.

 

Werken en leren met BBL
Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Wellicht is een bbl-traject bij BINK iets voor jou!

Na je vmbo opleiding kan je een bbl-opleiding volgen via een mbo-school bij jou in de buurt. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij BINK onder het toeziend oog van vak volwassen monteurs of (project)coördinatoren. 

 

Stage in de techniek 
Stagelopen bij de BINK? Dat kan! Wij bieden verschillende stagemogelijkheden voor mbo- en hbo-opleidingen. De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding. 

Zie jij jezelf wel stagelopen bij BINK, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV.

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Afspraak is afspraak.

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Wij beschikken over de benodigde certificaten.

Persoonlijk

In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit.

Professioneel

Door te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Collega aan het woord

edwinvanmook

"In 10 jaar tijd gegroeid naar team van 24 medewerkers "

Edwin

Op 1 maart 2022 bestaat het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK tien jaar. BINK, een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare dienstverlener met vier disciplines: elektrotechniek, beveiligingstechniek, zonnepanelen en installatietechniek. Bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek startte klein, met Edwin van Mook aan het hoofd. Directeur beveiligingstechniek Van Mook vertelt over het begin, de groei en de ambities binnen deze discipline van BINK. 

Bekijk het verhaal van Edwin
Bekijk alle verhalen

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK