bink 27

Maak 't bij BINK

Bij BINK werken vandaag de dag zo’n 240 medewerkers op kantoor of op locatie bij de opdrachtgever. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, in een organisatie met een open, persoonlijk en vertrouwd karakter! Heb jij de link met BINK? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Wervingsspecialist

32 - 40 uur
HBO
Kaatsheuvel, Sprundel, Alphen a/d Rijn
Onze sector wordt geconfronteerd met blijvende krapte op de arbeidsmarkt. Deze realiteit dwingt ons om voortdurend na te denken over hoe we nieuw talent binnenhalen en bestaand talent aan ons binden. Het aantrekken van het juiste talent is een doorlopend proces dat continu creatieve aandacht nodig heeft. Ga jij de uitdaging met ons aan om dit talent te vinden en te binden? Als wervingsspecialist bij BINK ben je verantwoordelijk voor het aantrekken, selecteren en begeleiden van nieuwe technische vakspecialisten voor onze vestigingen. Je hebt een adviserende rol naar leidinggevenden en directie en bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de wervingsdoelstelling van BINK. Met jouw netwerk en visie zorg je ervoor dat de persoonlijkheid van potentiële kandidaten naadloos aansluit bij de bedrijfscultuur en kernwaarden van BINK. De focus ligt op het binden en behouden van personeel op de lange termijn. Als wervingsspecialist vervul je hierin een belangrijke rol. Deze functie biedt je de kans om je creativiteit, netwerkvaardigheden en strategisch denken te benutten om ons hr-team te versterken.

Service monteur beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek
Fulltime
MBO
Sprundel
Als service monteur bij BINK ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, analyseren en verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties. Je hebt als doel de veiligheid en functionaliteit van de installaties te garanderen volgens de geldende voorschriften en NEN normen. Je komt in actie bij storingen. Ook als dit in het weekend of in de avonduren is.
Alle vacatures
1524609533 520e562bd4b73bce31fa309cf3bfd473f4aed2a9ba3581a0e6f5f97356b695ed d 640

De makers van techniek

Bij BINK realiseren we de innovatiefste technische installaties. En daar zorgen onze medewerkers voor. Mensen met passie voor techniek en liefde voor het vak! De makers van techniek.

voeljethuisbijbink

Voel je thuis in de techniek

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker.

Proef de sfeer bij BINK

Proef de sfeer bij BINK

Hoe is de sfeer bij BINK? We laten het je graag zien, want één beeld zegt meer dan 1.000 woorden! 

BINK open dag scholieren(19)

Open dag middelbare scholen

Na de succesvolle open dagen in 2021 hebben we in 2023 opnieuw onze deuren geopend voor middelbare scholieren uit de regio. Om de jeugd te enthousiasmeren voor techniek hebben we in samenwerking met Tech Talents een gave open dag georganiseerd. Zo'n 180 middelbare scholieren hebben gedurende deze dag kennisgemaakt met techniek en BINK.

 

Werken en leren met BBL
Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Wellicht is een bbl-traject bij BINK iets voor jou!

Na je vmbo opleiding kan je een bbl-opleiding volgen via een mbo-school bij jou in de buurt. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij BINK onder het toeziend oog van vak volwassen monteurs of (project)coördinatoren. 

 

Stage in de techniek 
Stagelopen bij de BINK? Dat kan! Wij bieden verschillende stagemogelijkheden voor mbo- en hbo-opleidingen. De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding. 

Zie jij jezelf wel stagelopen bij BINK, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Stuur een open sollicitatie met motivatie en CV.

Trots

Onze passie voor het vak is wat ons met elkaar verbindt. Onze mensen zijn trots op hun vak en op BINK! En zetten graag een stapje extra.

Ondernemend

We denken in oplossingen en durven iets verder te gaan dan van ons verwacht wordt.

Eerlijk

Toekomstbestendig, no-nonsense, transparant in wat we doen en afspraak is afspraak. Daar kan je op bouwen.

Kleurrijk

We hebben plezier in ons werk en dat stralen we uit! Van theoretisch tot praktisch opgeleid, van jong tot oud, van spontaan tot bedachtzaam. Samen vormen we BINK.

Collega aan het woord

edwinvanmook

"In 10 jaar tijd gegroeid naar team van 24 medewerkers "

Edwin

Op 1 maart 2022 bestaat het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK tien jaar. BINK, een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare dienstverlener met vier disciplines: elektrotechniek, beveiligingstechniek, zonnepanelen en installatietechniek. Bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek startte klein, met Edwin van Mook aan het hoofd. Directeur beveiligingstechniek Van Mook vertelt over het begin, de groei en de ambities binnen deze discipline van BINK. 

Bekijk het verhaal van Edwin
Bekijk alle verhalen

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK