domotica installateur

Een domotica installateur met veel vakkennis

Ben je op zoek naar een domotica installateur of programmeur waarbij je kunt rekenen op een vakkundige service? BINK is een betrouwbare partner als het gaat om domotica installaties. Met domotica laat je verschillende installaties en apparaten in huis met elkaar communiceren doordat deze onderling gekoppeld zijn. Onze domotica installateurs beschikken over veel kennis en ervaring waardoor ze de domotica installatie geheel naar jouw wens kunnen installeren. Om de stabiliteit en veilige werking van het domotica systeem te waarborgen voeren wij ook graag het onderhoud voor je uit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als domotica installateur? Lees hieronder verder of neem contact op met een van onze adviseurs!

Volledige ontzorging voor je gebouw-/ huisautomatisering

Met een domotica installatie maak je jouw dagelijks leven een stuk comfortabeler, zowel op het werk als thuis. Maar wat kun je er mee en wat is de meerwaarde van een domotica systeem? Met een domotica systeem kunnen alle slimme apparaten in huis met elkaar worden verbonden. Onze domotica installateur koppelt alle apparaten aan elkaar waardoor ze met elkaar kunnen communiceren. Van tuinverlichting, slimme thermostaten tot je elektrische gordijnrails: ze spreken voortaan allemaal dezelfde taal. Wanneer ze niet direct verbonden kunnen worden, communiceren de apparaten via een smart home hub.

Kortgezegd zorgt het installeren van domotica voor volledige ontzorging van je huis of gebouw. Gemak staat voorop bij domotica. De technologie draagt bij aan meer comfort en veiligheid in je woning of gebouw. Hoe fijn zou het zijn als je er niet op hoeft te letten of de zonneschermen naar beneden moeten? Door middel van een lichtsensor wordt dit door een domotica systeem allemaal automatisch geregeld. Zo kun je gewoon doorgaan met waar je mee bezig bent; of het nu je werk is of het kijken van een leuke televisieserie. Een andere mogelijkheid is om een slimme thermostaat in het domotica systeem te integreren, zodat er altijd sprake is van een ideaal klimaat. En het fijne is dat jij er geen actie voor hoeft te ondernemen.

installeren

Advies op maat van een specialist

Bij het aanleggen van een domotica installatie moeten veel afwegingen gemaakt worden, die uiteindelijk het gebruiksgemak bepalen. Wij geven je daarom als domotica specialist graag vrijblijvend advies, zodat het domotica systeem straks geheel is afgestemd op jouw wensen. In ons advies staan kwaliteit, persoonlijk contact en betrouwbaarheid voorop. Wij werken alleen samen met merken waar wij achterstaan en die goede apparatuur voor domotica installaties leveren. Verder denken wij graag met je mee zodat jouw systeem toekomstbestendig en veilig is. Bovendien kun je bij ons, naast een vakkundige domotica installatie, rekenen op het juiste onderhoud. Wil je vrijblijvend advies ontvangen? Neem direct contact met ons op!

 

Installatie door professionele domotica installateurs

Bij BINK werken professionele domotica installateurs die jou volledig ontzorgen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden op het gebied van domotica en wij loodsen je graag door het keuzeproces heen. Van eenvoudige tot meer complexe systemen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben veel ervaring opgedaan in vele domotica projecten, zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen. Onze adviseur denkt graag met je mee, geeft vakkundig advies en installeert domotica op maat.

 

Wat kan een programmeur allemaal koppelen?

Door domotica te laten installeren kun je in feite alle slimme elektrische apparaten die je hebt bedienen met één app. Zo heb je geen zorgen meer over het aan- of uitzetten van de verwarming of verlichting. Alles wordt automatisch voor je geregeld! Hoe je het domotica systeem wilt gebruiken, hangt helemaal af van jouw wensen. Op basis daarvan wordt bepaald welke apparaten aan elkaar worden gekoppeld. Wil je dat de verlichting aangaat in de woonkamer als je naar binnen loopt? Of wil je dat deze alleen aangaat op een vastgesteld tijdstip? Met een domotica installatie is dit allemaal mogelijk.

Wat onze domotica programmeur aan elkaar kan koppelen hangt ook af van de domotica controller. Als je voor een gedetailleerd domotica systeem kiest, heeft de programmeur alle vrijheid om alle mogelijke codes in te voeren. Hierdoor kan het domotica systeem geheel afgestemd worden op jouw wensen. Om de concrete mogelijkheden op een rijtje te zetten is het raadzaam om een plattegrond te maken van je huis. In deze plattegrond geef je vervolgens aan welke apparaten allemaal gekoppeld moeten worden. Om je een beeld te geven volgen hieronder een aantal voorbeelden van apparaten die je met een domotica systeem kunt bedienen:

 • verwarming
 • airco
 • rolluiken
 • alarm
 • deurbel
 • elektrische gordijnrails
 • verlichting
 • audio/video
 • brandbeveiliging
 • toegangscontrole (sloten)
 • spraakbesturing
 • tuinberegening

Klant aan het woord

20210616 binkgroep bredeschooltholen spotcompanion 0650

"Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! "

Wij hebben de Brede School in Tholen geïnstalleerd. Het gehele bouwproces werd begeleid door JK Bouwconsult in opdracht van de Gemeente Tholen. Johan Koedood, namens JK Bouwconsult; “BINK mag trots zijn op dit project. Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! Door heel het team van BINK is er hoogstaand kwalitatief werk geleverd!”

Meer over de ervaring van Johan Koedood

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande woningen

Wil je van jouw nieuwbouwhuis een smart home maken? Of wil je domotica installaties laten aanleggen in je bestaande woning? Voor beide opties beschikking wij over ruime ervaring. Bij zowel nieuwbouw als verbouw hoort een specifiek(e) werkwijze en keuzeproces. Hieronder krijg je alvast een indruk van wat je te wachten staat bij het installeren van domotica bij nieuwbouw of in een bestaande woning.

nieuwbouw

Domotica installeren in nieuwbouw

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwbouwwoning? Begin dan alvast na te denken over de mogelijkheden van domotica. Het klinkt misschien vroeg, maar door nu te beginnen maak je jouw domotica installatie toekomstbestendig en is het mogelijk om later nieuwe technieken te integreren. Bovendien kun je de infrastructuur van je woning geheel afstemmen op de domotica installatie. Het resultaat is een zo efficiënt mogelijk werkend systeem.

Verder zorgen wij, als betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek, ervoor dat de installatie veilig en vakkundig werkt. Hierbij denken we altijd met je mee, zodat je overal in huis genoeg stopcontacten en data-aansluitingen tot je beschikking hebt. Naast domotica oplossingen voor binnenshuis zijn ze natuurlijk ook buitenshuis relevant. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting te laten werken op basis van bewegingssensoren of de tuin automatisch te besproeien. Wil je persoonlijk advies van onze domotica specialist over de mogelijkheden voor jouw woning? Neem dan direct contact op via 076 599 1700. We vertellen je er alles over!

 

Maak een smart home van je bestaande woning

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die domotica te bieden heeft voor je woning? Ook in een bestaande woning is het mogelijk om een draadloze of bekabelde installatie aan te leggen. Bij bekabelde domotica is het waarschijnlijk nodig om het nodige breekwerk uit te voeren. Anders is het niet mogelijk om alle componenten van het domotica systeem te installeren. Na de installatie kun je vertrouwen op een betrouwbaar en snelwerkend systeem. Wil je jouw woning laten renoveren? Dan kun je kiezen voor het laten installeren van draadloze domotica. Hier zit echter wel een nadeel aan. Zo is het binnen dit systeem alleen mogelijk om alles in één keer aan of uit te zetten. Wil je meer weten over de verschillende opties of kun je geen keuze maken? Onze domotica specialist vertelt je graag meer over welke domotica oplossingen beschikbaar zijn voor jouw woning of bedrijfspand!

Installaties voor zowel particulieren als bedrijven

Slimmer omgaan met energie én je kwaliteit van leven verbeteren? Dat is natuurlijk voor zowel particulieren als bedrijven interessant. Onze domotica installateurs zorgen er voor dat alle installaties en apparaten in jouw woning of bedrijf op de juiste wijze met elkaar communiceren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld meer inzicht in het energieverbruik door middel van een slimme thermostaat. Verder zorgen wij ervoor dat alle gekoppelde apparaten eenvoudig in gebruik zijn. Bovendien wordt er, door het gebruik van dag- en nachtprogramma’s, gezorgd dat er geen energie wordt verspild. Met domotica wordt bedienen en schakelen meer dan eenvoudig. Hoe ziet jouw ideale domotica installatie eruit? Welke apparaten wil jij integreren? Laat het ons weten! Onze domotica specialist denkt graag met je mee.

BINK staat voor je klaar

Heb je een vakkundig domotica installateur/knx installateur nodig? Of wil je persoonlijk advies inwinnen bij een domotica specialist? Wij van BINK staan voor je klaar en helpen je graag met het installeren van een domotica systeem. Met domotica ervaar je meer gemak en luxe, bespaar je kosten op je energierekening en is jouw huis of gebouw toekomstbestendig. Door onze jarenlange ervaring en up-to-date vakkennis staan wij klaar met een op maat gemaakt domotica advies en innovatieve oplossingen. Wil je de voordelen van domotica zelf ervaren? Neem direct contact op met onze adviseur door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier! 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
knx programmeur