laadpaal kopen

Laadpaal kopen

Door een laadpaal te kopen voor thuis of voor de bedrijfsparkeerplaats voorzie je jezelf en klanten altijd van een volle accu. Het is belangrijk om als werkgever voldoende laadpalen te kopen, zodat iedere medewerker en klant die beschikt over een elektrische auto kan laden. Wil je als particulier een geschikte laadpaal voor je elektrische auto kopen? Dan geeft dat je de vrijheid om niet alleen op kantoor of bij openbare laadplekken te laden, maar ook thuis. Kies bij het kopen van een oplaadpaal voor een laadstation dat volledig aan je wensen en eisen voldoet. Zo kan je een elegante en compacte oplaadpaal voor de elektrische auto kopen of kiezen voor een slim laadstation met verschillende functies.

Vraag een offerte aan

Een laadpaal kopen voor je elektrische auto

De juiste keuze maken is belangrijk. Voor je een laadpaal gaat kopen, bedenk je zorgvuldig wat je graag wilt. Een laadpaal kopen voor thuis opent de deur voor een scala aan mogelijkheden. Het is mogelijk om een laadstation voor je elektrische auto te kopen die aan een paal bevestigd is of gewoon aan de muur van je woning hangt. Het aantal kW dat je kunt laden is afhankelijk van de aansluiting en de stroomcapaciteit in jouw woning/bedrijfspand. Ook het merk en type van het voertuig waarvoor je laadpalen wilt kopen is van belang, omdat niet iedere auto dezelfde specificaties heeft. Andere factoren die bij de keuze een rol spelen zijn bijvoorbeeld het display, de aanwezigheid van een RFID lezer, het type kabel, een geïntegreerde energiemeter en de mogelijkheden voor slimme functies.

Type laadstations die wij aanbieden

BINK beschikt over een breed assortiment laadstations. Hierdoor heb je een ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Zowel geschikt voor thuis als bij het bedrijf. Bij het kopen van een oplaadpaal voor je elektrische auto staan de locatie en jouw wensen centraal. Kies het managementsysteem dat bij je past, integreer met jouw huisautomatisering, maak mobiele communicatie mogelijk en ga voor hoge kwaliteit. Het op een rijtje zetten van iedere eigenschap die jij belangrijk vindt, helpt je bij het kopen van een laadpaal. Wil je meerdere laadpalen kopen voor bij je onderneming of kies je ervoor een laadpaal te kopen voor thuis? Wij adviseren je graag als je door de vele mogelijkheden niet meer weet waar je moet beginnen.

laadstation aan huis

Laadpaal kopen voor aan huis

Wanneer je een laadpaal wilt kopen voor aan huis, hoef je alleen rekening te houden met je eigen voertuig of voertuigen. Een laadpunt kopen dat niet op een paal is bevestigd? Dat kan natuurlijk ook. BINK biedt een breed scala aan laadstations voor thuis aan. Wanneer je een oplaadpunt voor de elektrische auto wilt kopen, let je dus op de functionaliteiten die jou goed van pas komen. Je bent volledig vrij om je te focussen op de punten die jij belangrijk vindt. Of je nu een laadpaal wilt kopen die op afstand bedienbaar is of dat je het belangrijker vindt dat de elektrische laadpaal duurzaam is ontwikkeld.

laadpunt

Opladen bij het bedrijf 

Laadpalen kopen voor een bedrijf brengt andere wensen en eisen met zich mee. Wanneer je elektrische laadpalen wilt kopen voor bij een kantoorpand, sportcentrum of school, houd je direct rekening met het feit dat (bekende) derden gebruik gaan maken van de laadpalen. De zakelijke laadpalen hebben een ander besturingssysteem. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld dat bezoekers, klanten en personeel gebruik maken van de laadpalen met een pasje. Daarnaast zijn deze palen geschikt voor alle modellen elektrische auto’s. Men kan inpluggen met een eigen stekker. Ben je benieuwd naar alle mogelijke functionaliteiten? Bij BINK adviseren en informeren onze deskundige medewerkers je graag over de talloze opties. 

snellader

Snellader bij openbare gelegenheden

Voor je een laadpaal gaat kopen voor de parkeerplaats bij een museum, dierentuin, theater, bioscoop, café, restaurant of een andere openbare gelegenheid, is het belangrijk om te weten welke functies van belang zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een snellaadpaal. Door een snellaadpaal te kopen die de accu van elektrische auto's sneller laadt, geef je jouw bezoekers de mogelijkheid om de batterij in zeer korte tijd op te laden. Even een boodschap doen of een hapje eten geeft jouw gasten en klanten direct de mogelijkheid om de auto vol te laden. Voor drukbezochte gelegenheden kan je ook nadenken over meerdere laadpalen of laadpalen met een dubbele aansluiting. Op deze wijze kunnen verschillende klanten tegelijkertijd laden tijdens het parkeren. Extra laadpalen kunnen óók zorgen voor een grotere klantenkring. Als je een betaalsysteem koppelt aan je laadpalen kun je hier zelfs ook nog aan verdienen!

De voordelen van onze laadoplossingen

Met alle uiteenlopende mogelijkheden kan het lastig zijn om de perfecte laadpaal te kopen. Talloze belangrijke factoren spelen mee in de keuze die je gaat maken. BINK heeft voor iedere situatie een oplossing. Onze ervaren medewerkers beschikken over een fikse dosis kennis en ondersteunen graag op vriendelijke wijze. Wil je een laadpaal voor je elektrische auto kopen, maar weet je niet precies hoe je een keuze kunt maken? Vraag BINK naar de oplossing! Met doordacht advies op maat profiteer je van:

 • Slimme functionaliteiten voor een scherpe prijs
 • Gebruikersgemak met een managementsysteem
 • Solide kwaliteit
 • Compacte en moderne uitstraling
 • Veiligheid
 • Multifunctionele toepassing

Klant aan het woord

vd akker

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen"

"Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen."

Meer over de ervaring van Twan van den Akker
elektrische auto laden

Leverancier van de beste merken

Wanneer je een elektrische laadpaal wilt kopen, ga je natuurlijk voor kwaliteit. BINK heeft gezorgd voor een uiteenlopend en goed gevuld assortiment, waarbij topmerken de lijst aanvoeren. Je kunt dus een laadpaal voor je elektrische auto kopen van uitstekende merken met een goede reputatie. Ieder met eigen unieke eigenschappen. Je hoeft dus alleen het merk en type te kiezen dat het beste aansluit bij jouw behoefte. Staat een merk dat je op het oog hebt hier niet tussen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen kijken of we deze kunnen leveren of dat we een goed alternatief kunnen aanbieden.

 • Alfen

De oplaadpunten van Alfen zijn ontworpen om optimale snelheid in het opladen te bereiken, terwijl de lokale netaansluiting blijft gewaarborgd. Alle Alfen oplaadpunten zijn aansluitbaar op ieder OCPP-managementsysteem. Daarnaast is er de mogelijkheid de lader te laten integreren met hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-, buitenlucht- of waterenergie. BINK kan als totaalinstallateur ook zonnepanelen en omvormers installeren, zodat de laadpaal werkt op duurzame energie.

 
 • Streetplug

Streetplug geeft je de mogelijkheid laadpalen te kopen die esthetisch verantwoord zijn en ondergronds kunnen worden weggewerkt. Iedere streetplug laadoplossing is uitgerust met een Menneke type 2 aansluiting. Op deze wijze kan haast iedere elektrische auto op de laadpaal worden aangesloten. Naast LED-verlichting voor de donkere dagen zijn de Streetplug laadpalen te personaliseren naar wens.

 • Zaptec

De laadoplossingen van Noorse fabrikant Zaptec zijn in staat om dynamisch te laden over de fases. De Zaptec Pro is daarmee geschikt voor iedere elektrische auto en kan over zowel 1- als 3 fase laden. Je kunt Zaptec laadpalen kopen met diverse en uiteenlopende functionaliteiten.

 
 • Wallbox

Wil je graag live inzicht in je laadsessie, een compacte vormgeving of zelfs de mogelijkheid om te ontladen? Dan kun je een laadpaal van Wallbox kopen. Het merk heeft voor iedere wens een passend model. Ideaal voor thuissituaties, commerciële parkeergelegenheden of voor het gebruik bij bedrijven. 

 • Ratio

Een laadpaal van Ratio biedt het gemak van een vaste verbinding met de kabel. Op die manier hoef je niet steeds de kabel uit je kofferbak te vissen. Pak de stekker uit de houder van de laadpaal en steek deze in de auto. Het design van de Ratio laadpalen is strak en praktisch, zodat de laadpaal geen onnodige aandacht trekt in het vooraanzicht van je woning of onderneming.

   

 

Zorgeloos laten monteren

De installatie is een belangrijk onderdeel van een laadpaal kopen. Bij BINK hechten we grote waarde aan de kwaliteit van iedere installatie. Juist daarom zorgen wij dat onze ervaren elektrotechnische installateurs de zorgen rondom de installatie uit handen nemen. Gecertificeerde installateurs zorgen dat alles veilig en netjes wordt aangesloten. In sommige gevallen is een aanpassing in de meterkast nodig. Wij hebben de expertise in huis om ook dat voor jou te regelen.

Kom ik in aanmerking voor een subsidie?

Elektrische auto's zijn immens populair in Nederland. Steeds vaker zien we deze duurzame en milieuvriendelijke vervoersmiddelen op de weg. De Nederlandse overheid stimuleert de aanschaf van een elektrische auto. Er worden dan ook subsidies verstrekt voor de aanschaf van een elektrische auto, maar ook om zakelijke laadpalen te kopen. Wil je weten of een laadpaal kopen voor je onderneming of woning voldoet aan de voorwaarden? De klantgerichte medewerkers van BINK helpen je graag met passend advies en ondersteuning op maat. Je kiest er dan niet alleen voor een elektrische laadpaal te kopen van hoge kwaliteit, maar profiteert ook optimaal van een lage aanschaf.

BINK staat voor je klaar

De deskundige medewerkers van BINK staan klaar om jou te ondersteunen in de zoektocht naar de perfecte laadstations. We adviseren je over de uiteenlopende mogelijkheden en zorgen voor een doordachte offerte op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier op of kom direct in contact met een van onze specialisten door te bellen naar 076 599 1700. Een enthousiaste medewerker zal je graag verder helpen. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
team