Installatiebedrijf Alphen aan den Rijn

BINK; Installatiebedrijf Alphen aan den Rijn

Als ervaren installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn realiseren we de meest innovatieve installaties. Op alle fronten zijn we een uiterst betrouwbare partner. Met onze uitgebreide dienstverlening zorgen we voor volledige ontzorging op het gebied van techniek. Het uiteindelijke resultaat streeft naar comfort, continuïteit en duurzame kwaliteit. Dankzij onze persoonlijke aanpak en uitgebreide expertise, zijn wij een toonaangevend technisch dienstverlener. We zijn een totaalinstallateur en dat betekent dat je niet hoeft te schakelen tussen verschillende partijen. Dit zorgt voor een soepel proces en een perfecte afstemming.

Neem contact op

Ervaren installateur

BINK is hét installatiebedrijf van Alphen aan den Rijn en omgeving. Onze W-tak, gevestigd in Alphen aan den Rijn en Kaatsheuvel, werkt nauw samen met de vestiging in Sprundel, waar de disciplines elektrotechniek, solar en beveiliging zijn gevestigd. Zo zijn we een totaalinstallateur en zorgen wij dat installaties in jouw gebouw perfect op elkaar aansluiten en samenwerken. De experts van BINK hebben de juiste certificaten, dus van kwaliteit ben je verzekerd.

Onze specialismen

BINK biedt innovatieve oplossingen voor alle vormen van installatietechniek.

 

W-installaties

Ons installatiebedrijf in Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van complete sanitaire en werktuigbouwkundige installaties voor woningbouw en utiliteitsbouw.

 

 

E-installaties

De E-tak van BINK is gevestigd in Sprundel. Vanuit daar ontwerpen, installeren en onderhouden wij complete elektrische installaties, waaronder verlichting, stroomvoorziening en datacommunicatie.

 

Zonnepanelen

Het is de zomer van 2009 als we de eerste zonnepanelen installeren. Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-West Nederland.

 

Beveiliging

BINK kan je ook helpen met de elektrotechnische beveiliging van jouw pand of terrein. Dit doen we door het aanleggen van kwalitatieve beveiligingssystemen.

1524609533 520e562bd4b73bce31fa309cf3bfd473f4aed2a9ba3581a0e6f5f97356b695ed d 640

Projecten

Wij zijn actief in diverse marktsegmenten en we hebben ruime ervaring met verschillende soorten bouwprojecten. We dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van nieuwbouw enrenovatieprojecten.Onze professionals zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector, zodat we onze opdrachtgevers vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn kunnen voorzien van de beste oplossingen.

Klant aan het woord

20210616 binkgroep bredeschooltholen spotcompanion 0650

"Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! "

Wij hebben de Brede School in Tholen geïnstalleerd. Het gehele bouwproces werd begeleid door JK Bouwconsult in opdracht van de Gemeente Tholen. Johan Koedood, namens JK Bouwconsult; “BINK mag trots zijn op dit project. Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! Door heel het team van BINK is er hoogstaand kwalitatief werk geleverd!”

Meer over de ervaring van Johan Koedood

Beheer en onderhoud

BINK garandeert kwalitatieve en duurzame installaties. Als installatiebedrijf zorgen wij voor een goede service aan al onze opdrachtgevers. Dit houdt niet alleen het installeren in, maar ook het beheren en onderhouden ervan. Het is heel belangrijk dat de installaties zo lang mogelijk goed blijven functioneren zonder storingen; we hebben het hier dan over de levensduur, conditie en kwaliteit van de installaties. Naast het feit dat onderhoud nodig is voor optimaal gebruik, is het vaak ook nog eens verplicht. BINK kan ervoor zorgen dat je aan deze verplichtingen voldoet. Je kunt een onderhoudscontract afsluiten waarbij wij periodiek inspecties en preventief en correctief onderhoud uitvoeren. Zo ben je verzekerd van een veilige omgeving.

BINK; jouw installatiebedrijf in Alpen aan den Rijn

Sta jij op het punt om een project te starten in Alphen aan den Rijn of omgeving en wil je graag onze hulp inschakelen? Of wil je gewoon een paar vragen stellen? Dat is geen probleem. Onze experts beantwoorden graag jouw vragen en helpen je bij het maken van een plan op maat. Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Hoe kunnen we jou helpen?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00
info@binktechniek.nl Bezoekadres: Eikenlaan 20, Alphen aan den Rijn
installateur