Installateur voor woningen en appartementen

BINK heeft jarenlange ervaring met het ontwerp en de realisatie van installaties voor woningbouwprojecten.
haag5[fase2]1
7850 bink   woningbouw   102x

Bouwteampartner

BINK heeft veel ervaring met en is groot voorstander van samenwerken in een bouwteam bij ontwerp en realisatie van woningbouwprojecten. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase van het bouwproject om het plan bouwkundig, constructief en economisch te optimaliseren. Uit ervaring blijkt dat we met deze aanpak de bouwtijd verkorten en risico's verminderen! We werken in teamverband voor de perfecte werkvoorbereiding. Deze aanpak garandeert een optimale afstemming tussen de betrokken bouwpartners. 

 

 

fotoshowroomomvormer

Technische kopersbegeleiding

Een woning is één van de grootste aankopen in ons leven. Het is belangrijk dat de bouw een topervaring is waarbij de wensen van de koper zijn afgestemd op de technische mogelijkheden. Kopers willen immers een fijne plek om te wonen. Het is belangrijk voor kopers van nieuwbouwwoningen dat de begeleiding hier naartoe een positieve belevenis is. Voor jou als aannemer of projectontwikkelaar is het van cruciaal belang dat het meer- en minderwerktraject zo efficiënt mogelijk verloopt. Hiervoor ben je bij BINK aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van technische kopersbegeleiding. Zo hebben wij onze eigen showroom waar kopers het schakelmateriaal en zonnepanelen kunnen bekijken en ervaren hoe domotica werkt.  

 

nieuwbouwwijkdetuinderijinzundert

Zij gingen je voor

Als aannemer, opdrachtgever of toekomstig eigenaar van de nieuwe woning wil je graag kwaliteit zien. Woningbouw is de oudste tak van sport binnen BINK. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. En niet alleen op het gebied van seriematige woningbouw, maar ook binnen woon- en appartementencomplexen. Met een projecttteam speciaal gericht op seriematige woningbouw en stapelbouw, verzorgen wij het gehele traject; van ontwerp en installatie tot aan kopersbegeleiding en nazorg als er onverhoopt een kink in de kabel komt. 

maxresdefault

Duurzame relaties

Wij streven naar duurzame relaties met onze afnemers, leveranciers en partners! In deze projectvideo, die in samenwerking met Maas-Jacobs en Van den Buijs Installaties is gerealiseerd, komt dit mooi tot uiting!

Woningbouwprojecten

kastanjelaanmade5

Leerlingbouwplaats de Kastanjelaan Made

Maas-Jacobs

Bekijk project
ravel1

Nieuwbouwproject Ravel in Breda

Bekijk project
nieuwmertersem[1]

Nieuw Mertersem

Bekijk project

Neem contact met ons op of vraag direct een calculatie aan!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK