BINK rent, bakt én installeert voor Villa Pardoes: ‘Ze denken echt even niet aan de ziekte’

05-12-23

Gezinnen met een kind dat een ernstige ziekte of aandoening heeft een onvergetelijke vakantieweek aanbieden: dat is Villa Pardoes. BINK ondersteunt dit goede doel op meerdere manieren, waaronder met de installatie van laadpalen. “Deze bijdrage is voor ons heel waardevol.”

BINK steunt Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf naast De Efteling. Iedere week biedt dit goede doel twaalf gezinnen een speciale vakantiebeleving aan, om samen plezier te maken en de batterij op te laden. Ze hebben in Villa Pardoes hun eigen huisje en krijgen allerlei activiteiten aangeboden. Ook kunnen ze iedere dag naar De Efteling. Alles met het doel om hen een onvergetelijke week te bezorgen.

Laadpalen Villa Pardoes

Laadpalen

BINK is één van de bedrijven die het vakantieverblijf ondersteunt. Olaf Jungerius van Villa Pardoes vertelt waarom dit voor het goede doel zo waardevol is. “Wij krijgen geen subsidie, geld van de overheid of bijvoorbeeld zorgverzekeraars. We moeten alle financiële middelen die nodig zijn om Villa Pardoes te runnen uit de markt halen. Wij wilden heel graag nieuwe laadpalen op onze parkeerplaats, voor de bezoekers. BINK heeft dat gerealiseerd, inclusief de bekabeling en twee ingangen. Daardoor hoefden wij geen bedrijf in te huren om dit voor ons te doen.” BINK kreeg daarbij medewerking van fabrikant Zaptec en leverancier Qcharge, twee partijen die het een mooi initiatief vinden en dergelijke projecten graag ondersteunen.

Villa Pardoes WinterRun

WinterRun

BINK draagt ook financieel bij aan Villa Pardoes, zoals met de deelname van meerdere medewerkers aan de Villa Pardoes WinterRun. “Deelnemers betalen inschrijfgeld, waarmee het evenement wordt georganiseerd. Daarnaast krijgt iedere loper een eigen actiepagina om sponsorgeld op te halen voor Villa Pardoes”, vertelt Olaf. “We haalden vorig jaar ruim 160.000 euro op. Dat bedrag hopen we minimaal te evenaren.”

BINK doet voor het tweede jaar op rij mee. Secretarieel medewerker Colinda den Breejen coördineert de inschrijvingen namens BINK. Vorig jaar liep ze zelf mee. “Maar ik ben geblesseerd geraakt bij een andere sponsorloop. Daar baal ik enorm van, want nu kan ik niet meedoen aan de Villa Pardoes WinterRun. Het is zo'n mooi evenement.”

Trots op BINK

Colinda was vorig jaar onder de indruk van de WinterRun. “Het was heel bijzonder. We werden aangemoedigd door de gezinnen met kindjes die daar verbleven. Ik besefte nog maar eens waar ik het voor deed. Dat kwam écht binnen, misschien extra omdat ik zelf kinderen heb. Een ziekte overkomt je, dat kan mijn gezin ook gebeuren. Ik vond het heel mooi om mijn steentje bij te dragen aan een weekje onbezorgd genieten voor deze gezinnen.”

Het geeft haar een goed gevoel om voor een bedrijf te werken dat hieraan bijdraagt. “Ik loop echt trots rond in het shirt met daarop het BINK-logo. Ik vind het heel mooi dat mijn werkgever zo'n doel belangrijk vindt en sponsort.”

Pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes

Pannenkoeken

Begin november was Colinda ook aanwezig in Villa Pardoes, samen met vijf collega’s. Ze bakten pannenkoeken voor de aanwezige gezinnen. “Dat was ontzettend fijn om te doen. Je ziet hoe deze mensen zo'n gebaar waarderen. Ze denken echt even niet aan de ziekte, zo leek het in ieder geval.”

Wil jij onze deelnemers aan de Villa Pardoes WinterRun sponsoren? Dat kan via deze én deze link.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK