Kernwaarden

We zijn trots op onze cultuur die is ontstaan vanuit onze oorsprong; de dorpswinkel. Hoewel we vandaag de dag een middelgrote technisch dienstverlener zijn, kenmerkt onze bedrijfscultuur zich nog altijd als familiair. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt! Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt!

installatietechniek

Trots

Passie, bevlogen, vol energie en betrokken

Onze passie voor het vak is wat ons met elkaar verbindt. Onze mensen zijn trots op hun vak en op BINK. Onze mensen zetten voortdurend een stapje extra en gaan altijd vol energie voor de beste oplossing. Daarmee bouwen wij duurzame relaties op met onze opdrachtgevers. We zijn techneuten met hart voor de zaak, beheersen de ambacht tot in de puntjes en zitten boordevol kennis. Kennis die we graag delen, waardoor we onze relaties altijd kunnen voorzien van het beste advies, wat gewaardeerd wordt.

personeelsbijeenkomstbink2024[8]

Ondernemend

We durven iets verder te gaan, we denken in oplossingen, we hebben ambitie, we zijn innovatief, we groeien, we zijn professioneel, we gaan vooruit!

Waar andere installateurs een stap terug doen, zetten wij een stap naar voren. Een medewerker van BINK neemt initiatief. We staan met beiden voeten op de grond. We zijn onszelf, maar doen wat we doen, uitzonderlijk goed. We denken in oplossingen, soms zoeken we de grens op, we durven iets verder te gaan dan wat van ons verwacht wordt! We verwachten dan ook van onze medewerkers ondernemerschap en bevlogenheid: van monteur tot manager en van stagiair tot directeur. Dit alles zorgt ervoor dat we groeien en vooruitgaan!

kernwaarden

Eerlijk

Toekomstbestendig, no-nonsense, we erkennen onze fouten, afspraak is afspraak

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! We zijn open, betrouwbaar en zeggen waar het op staat. Als we fouten maken, draaien we er niet omheen en leren we ervan. Dit alles om onze duurzame relaties met afnemers, medewerkers en samenwerkingspartners te koesteren!

bink

Kleurrijk

Menselijk, persoonlijk, positief, warm, werkgeluk, humor, we hebben plezier in ons werk en dat stralen we uit!

Van theoretisch tot praktisch opgeleid, van jong tot oud, spontaan tot bedachtzaam. Samen vormen we BINK. We zijn toegankelijk en hebben graag persoonlijk contact om de sfeer te bevorderen en elkaar echt te leren kennen. We zorgen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Iedereen mag zichzelf zijn. Iedereen draagt bij aan het succes van BINK. Succes wat we vieren met de hele BINK familie. Dit bevordert het werkgeluk en plezier, wat resulteert in loyaliteit en betrokkenheid. 

Medewerkers krijgen alle hulpmiddelen om onze samenwerkingspartners oprechte, persoonlijke en menselijke aandacht te geven.

We zijn positief en geven kleur aan wat we doen!

 

 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK