Splinternieuw kantoor aan de A27 in Oosterhout

CLB Groep

CLB Groep kiest voor hoge kwaliteit Canadian Solar zonnepanelen voor hun nieuwbouw aan de A27 in Oosterhout. CLB is ontwikkelaar, producent en integrator van innovatieve systemen voor patiëntmonitoring en medische alarmering. Het splinternieuwe Nederlandse hoofdkantoor is een mooie blikvanger aan de A27 in Oosterhout. Gelegen in een natuurlijk landschap, kenmerkt het kantoorgebouw zich door haar transparante opzet en hoeveelheid glas.

clb1
clb

Over CLB

CLB is producent van innovatieve systemen voor patiëntmonitoring en medische en verpleegoproepsystemen. Het splinternieuwe hoofdkantoor is een mooie blikvanger aan de A27 in Oosterhout. Gelegen in een natuurlijk landschap kenmerkt het kantoorgebouw zich door haar transparante opzet en hoeveelheid glas. Uniek aan het kantoor is de "skybox" op de 3e verdieping die als inspiratieruimte fungeert. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het Brabantse landschap. 

 

 

20201104 clboosterhout binkgroep spotcompanion a7677

De installatie

Het transparante hoofdkantoor is door ons voorzien van de volgende elektrotechnische en duurzame installaties: 

  • Licht en kracht installaties
  • Data installatie
  • PV-systeem
  • Verlichtingsinstallatie conform NEN 12464
  • Decentrale noodverlichtingsinstallatie conform NEN 1838
  • Terreinverlichting
  • Inbraakdetectie
  • Camera systeem
  • Toegangscontrole systeem
clboosterhoutbinkgroep[52]

De PV-installatie

CLB Groep is bewust aan het verduurzamen met energiebesparende maatregelen. BINK realiseerde de installatie voor 113 zonnepanelen. De zonnepanelen hebben een capaciteit van 41 kWp aan zonnestroom wat ca. 37.000 kWh oplevert.

clb5

Een fijne samenwerking

Gedurende het traject zaten we een aantal keer met CLB om tafel om het ontwerp, de ontwikkeling en de uitvoering van de PV-installatie af te stemmen. “BINK nam ons veel werk uit handen. Zo hebben zij de volledige subsidieaanvraag (SDE+) voor ons verricht, dit is iets waar wij geen kennis van hebben. Het is dan ook erg fijn dat dit uithanden werd genomen”, benadrukt Ben Pagie, projectmanager CLB Groep.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK