Nieuwbouwproject Ensemble Breda

Samen met bouwbedrijf Boot en vdBuijsInstall bouwden en installeerden wij Ensemble. Een compleet en kleinschalig nieuwbouwproject waarbinnen een luxe appartementengebouw, 4 penthouses, 10 rij- en hoekwoningen en enkele patiowoningen zijn gerealiseerd in het Ginneken (Breda).

ensemblebreda

Wonen in de populairste woonwijk van Breda

Op de hoek van de Keermanslaan en de Allerheiligenweg bevindt zich Ensemble. De entree van het Ginneken; de populairste woonwijk van Breda. De wijk staat bekend om haar ideale ligging en bijzondere sfeer.

maxresdefault

De installatie

BINK realiseerde de elektrische installaties van alle woningen en appartementen. Denk hierbij o.a. aan de meterkast, stopcontacten, lichtpunten en het schakelmateriaal. Daarnaast hebben wij de parkeergarage van het appartementencomplex voorzien van elektrische hellingbaanverwarming als veiligheidsvoorziening. Dit zorgt ervoor dat de hellingbaan van de parkeergarage sneeuw-, ijs- en vorstvrij blijft. Ook hebben we op het appartementencomplex een pv-systeem, bestaande uit 101 zonnepanelen, geïnstalleerd. Tot slot installeerden we de brandmeld- en ontruimingsinstallatie, bestaande uit o.a. rookmelders, handmelders en een ontruimingssysteem. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK