Gemini College geïnstalleerd door BINK

Gemeente Ridderkerk

Samen met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek bouwde en installeerde BINK de nieuwbouw van het Gemini College in Ridderkerk. In juli 2020 startte de Gemeente Ridderkerk, de school en haar bestuur het aanbestedingstraject. Van alle inschrijvingen kwam het bouwteam van Slokker Bouwgroep het beste uit de test en won de aanbesteding.

impressiegeminicollege
impressiegeminicollege2

Flexibel en toekomstbestendige nieuwbouw

De nieuwbouw is gerealiseerd op de locatie van het voormalige hoofdveld van RVVH aan de Populierenlaan naast de Fakkel op Sportpark Ridderkerk. Het voormalige schoolgebouw aan de Prinses Margrietstraat was verouderd en voldeed niet meer aan de huidige eisen. De ambitie van het Gemini College is om zich te ontwikkelen tot een maatschappelijk ondernemende school met de daarbij horende faciliteiten. De nieuwbouw kan worden gezien als de motor achter deze ontwikkeling en is daarom flexibel en toekomstbestendig. Het nieuwe gebouw is voorzien van een sportzaal met twee sportvloeren, om ook te voldoen aan de sportbehoefte van het onderwijs.

impressiegeminicollege3

Het complete plaatje

BINK startte in het tweede kwartaal van 2021 met de uitvoering van de elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en pv-installatie. Ralph Bink, DGA BINK, is enthousiast; “Wij zijn trots dat we deel uitmaken van het bouwteam. Wij streven naar duurzame relaties. Onze gezamenlijke aanpak met Slokker Bouwgroep en Scheer & Foppen Installatietechniek met betrekking tot het aanbestedingstraject is hier een mooi voorbeeld van. Doordat wij ons als partners hebben ingeschreven, bieden we de opdrachtgever het complete plaatje, en daar hebben we allemaal profijt van!”

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK