Kloostervelden Etten-Leur

Maas-Jacobs

Op de uitgestrekte locatie van het voormalige houtproductiebos, gesitueerd ca. 700 meter van het Winkelhart Etten-Leur, is het grootschalige plan Kloostervelden gerealiseerd. Het plan behelst de realisatie van in totaal 142 wooneenheden; 25 grondgebonden rij- en hoekwoningen, 44 sociale huurappartementen, 44 koopappartementen en 29 vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. De oplevering heeft in Q1 2023 plaatsgevonden.

kloostervelden etten leur

Comfortabel wonen in een parkomgeving

Bestaande landschappelijke structuren zijn zoveel als mogelijk en met respect voor historische elementen, in de nieuwe stedenbouwkundige opzet geïntegreerd. Hierdoor kan wonen in Kloostervelden worden omschreven als wonen in een parkomgeving. Daarnaast zijn alle woningen uitgevoerd met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en duurzame warmteopwekking (middels warmtepompen).

bink kloostervelden(1)

De installatie

BINK realiseerde de elektrische installaties van alle woningen en appartementen. Denk hierbij o.a. aan de meterkast, wandcontactdozen, lichtpunten tot hele lichtplannen op maat, zonwering en het schakelmateriaal. Maar ook in de algemene voorzieningen o.a. lift installaties, verlichting binnen en buiten, intercomsystemen en toegangscontrole systeem. Daarnaast hebben wij het appartementencomplex mogen voorzien van een Qcharge laadstation voor elektrische auto’s. Met Qcharge kun je dynamisch laden, een unieke technologie in de markt. Hierdoor is het mogelijk om tot 3x zoveel elektrische auto’s op te laden in vergelijking met traditionele oplossingen. Ideaal dus voor appartementencomplexen en parkeergarages.

Tot slot heeft BINK het nieuwbouwproject ook voorzien van zonnepanelen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK