Leerlingbouwplaats de Kastanjelaan Made

Maas-Jacobs

kastanjelaanmade5

Leerlingbouwplaats

BINK heeft nieuwbouwproject de Kastanjelaan bestaande uit 13 woningen in Made geinstalleerd. De volledige nieuwbouw was i.s.m. Maas-Jacobs en BouwSchool Breda een leerling-bouwplaats! Dit houdt in dat er vanuit iedere (onder)aannemer één of meerdere leerlingen werkzaam zijn geweest aan dit project en heeft als doel opleidingskansen te creëren voor de nieuwe generatie bouwers! 

13 energieneutrale woningen

De woningen in dit fraaie plan zijn gasloos uitgevoerd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp en hebben daarom een EPC van 0. Dit betekent dat de woning de gebouwgebonden energie zelf opwekt en dus energieneutraal is. 

Klant aan het woord

mjbouw

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Meer over de ervaring van Willem-Jan Aarsen

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK