Distributiecentrum SFG MONTEA

VALERES Industriebouw

Begin 2022 is de realisatie van een nieuw distributiecentrum in Etten-Leur van start gegaan. In opdracht van VALERES heeft BINK het nieuwe distributiecentrum van Montea voorzien van elektro- en beveiligingsinstallaties. Logistieke vastgoedonderneming Montea verhuurt momenteel het distributiecentrum aan Raben Group.

sfgrabengroup[1]

Raben Group is een van oorsprong Nederlands transportbedrijf dat logistieke dienstverlening biedt aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Met ingang van 1 januari 2021 heeft Raben Group de allround logistieke dienstverlener BAS Group overgenomen. Raben Group beschikt inmiddels over meer dan 160 vestigingen in 15 Europese landen.

sfgrabengroup[4]

BINK is blij om wederom in samenwerking met VALERES een afgestemde installatie te realiseren, waarin de wensen van de verhuurder en gebruiker centraal staan. Zo hebben wij vorig jaar, in samenwerking met VALERES, distributiecentrum EDCR geïnstalleerd.

sfgrabengroup[2]

Voor de elektrotechnische werkzaamheden was BINK in dit project verantwoordelijk voor het installeren van een middenspanningsinstallatie, licht- en krachtinstallatie, hoofdstroomvoorzieningen en het plaatsen van verlichtingsarmaturen. De beveiligingstechnische installaties van het DC bestaan o.a. uit een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, toegangscontrolesysteem, inbraakbeveiliging en camerabewakingsinstallatie.

Klant aan het woord

logorabengroup

"Met BINK schakelen we snel en persoonlijk, de lijntjes zijn kort"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV (onderdeel van Raben Group) heeft BINK vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neergezet. Dat doen wij nu ook voor uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: "BINK ontzorgt ons volledig."

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK