Panattoni Park Moerdijk

Panattoni Europe

In november 2021 is de bouw van Panattoni Park Moerdijk van start gegaan. Het moderne logistieke distributiecentrum, met een totale oppervlakte van 20.791m2, is door BINK voorzien van de elektrotechnische installaties. Panattoni Europe, onderdeel van de Panattoni Developement Company, is met ongeveer 6,4 miljoen opgeleverde m2’s een van de grootste logistieke vastgoedontwikkelaars van Europa.  

panattonimoerdijk[20]

Naar aanleiding van een eerdere succesvolle samenwerking met Goldbeck Nederland, is BINK wederom gekozen als technische partner voor dit project.

panattonimoerdijk[22]

Werkzaamheden

Voor deze opdracht hebben we de licht- en krachtinstallaties, hoofdstroomvoorzieningen en verlichtingsinstallaties geïnstalleerd. De verlichting van verschillende ruimten is op een dusdanige manier ontworpen dat er een optimale daglichtverhouding aanwezig is. Onze afdeling Solar heeft ook een bijdrage geleverd aan dit project, door een complete pv-installatie te installeren. De werktuigbouwkundige installaties zijn geïnstalleerd door KIN Installatietechniek. Vanaf 1 januari 2022 is KIN Installatietechniek ook onderdeel van BINK. Lees meer over de overname van KIN Installatietechniek. 

BREEAM-project

Het splinternieuwe DC is gebouwd aan de hand van de BREEAM methode. BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. BINK en KIN Installatietechniek hebben het DC volgens het BREEAM Very Good certificaat geïnstalleerd.

Realiseren van de huurderswensen

Nadat we het DC opgeleverd hebben zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van de huurderswensen. We hebben van de huurder de opdracht gekregen om het DC verder te voorzien van een data-installatie en extra krachtstroom stopcontacten.

Klant aan het woord

bink lorenzobas baslogistics 02

"Een volledige ontzorging van elektrotechniek"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV zetten wij vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neer. Dat doen wij nu ook voor de uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: “BINK ontzorgt ons volledig.”

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK