Nieuwe ventilatie voor het Sint-Oelbertgymnasium

Sint-Oelbertgymnasium

De W-installatie van het Sint-Oelbertgymnasium wordt al jaren onderhouden door BINK. Het is daarom ook geen verrassing dat de school onze hulp inschakelde om mee te denken over het aanbrengen van nieuwe ventilatievoorzieningen om het binnenklimaat van de school te verbeteren. In samenwerking met het Sint-Oelbertgymnasium en adviserende partij Dyade, heeft BINK de ventilatie vernieuwd.

Installatie voor Sint-Oelbertgymnasium

Een specifieke opdracht

Er was in de school, met uitzondering van te openen ramen, geen ventilatie aanwezig. We hebben daarom acht luchtbehandelingskasten geplaatst, welke op C02-gestuurde wijze het binnenklimaat verbeteren. Verder hebben we meerdere luchtkanalen gecreëerd en de nodige voedingen en sturingen gerealiseerd.  

Flexibel in schoolvakanties

De  uitdaging bij dit renovatieproject was de gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden. We konden de werkzaamheden niet uitvoeren tijdens lesdagen. We hebben daarom onze planning aangepast, zodat we in de schoolvakantie aan de slag konden. Op die manier hadden werknemers en scholieren geen overlast van de werkzaamheden.

Het Sint-Oelbertgymnasium is tevreden over de samenwerking met BINK en hoe het project is verlopen. Auke van Ast, directeur van het Sint-Oelbertgymnasium, vertelt: "Het project is soepel en met minimale verstoring van onze dagelijkse gang van zaken afgerond. Vanaf het advies tot de installaties hebben niets dan lof voor BINK!”

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK