OAI voor Theater De Kring in Roosendaal

Theater De Kring

20210708 bink theatherdekringroosendaal spotcompanion c0606

Projectinformatie

Theater De Kring kiest voor BINK voor de vervanging van hun ontruimingsalarm installatie. Het theater dient voor 1 september 2021 een nieuw gecertificeerd OAI te hebben. In ruim honderd jaar is De Kring uitgegroeid tot een theater met een belangrijke regionale functie, dankzij een veelzijdig theaterprogramma en talloze mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen.

Theater De Kring is tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden; “Wij zijn erg te spreken over de samenwerking met BINK. Zo zijn de werkzaamheden steeds uitgevoerd door dezelfde elektro installateurs. Zij wisten wat de gang van zaken was binnen ons theater en hadden de kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes. Dit heeft ons doen besluiten om de scope keuringen ook onder te brengen bij BINK”, aldus Mark de Wit, Theater De Kring.

De installatie

BINK heeft de nieuwe ontruimingsalarminstallatie geleverd en gemonteerd. De bestaande bekabeling is daar waar mogelijk hergebruikt, maar conform de norm is 95% nieuw aangebracht. Certificering is bij oplevering verzorgd. De centrale apparatuur is in een nieuwe grote patchkast ondergebracht.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK