Klanten aan het woord

mjbouw

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Meer over de ervaring van Willem-Jan Aarsen
binkbusje

"Blij dat ik BINK heb gekozen voor mijn zonnepanelen, meterkast en laadpaal"

Betrouwbaar en kwaliteit. Behulpzaam en goede service. Blij dat ik BINK heb gekozen voor mijn zonnepanelen, meterkast en laadpaal. Alles werkt top!

Meer over de ervaring van Ad Suijkerbuijk
zaptec pro dealer bink

"Door de monteur werd goed meegedacht over wat voor ons de beste opties waren"

John Arnouts - "Op 19 september heeft BINK bij ons een laadpaal geplaatst van het merk Zaptec. Vooraf werd vakkundig de meterkast bekeken en een afspraak gemaakt voor installatie. Door de monteur werd goed meegedacht over wat voor ons de beste opties waren, zoals een load balancing en gebruik van een laadkaart. Al met een zeer tevreden klant."

Meer over de ervaring van John Arnouts
vd akker

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen"

"Wij zijn een modern autobedrijf in het exclusieve segment. We hebben de laatste jaren steeds meer elektrische auto’s in ons assortiment. Om deze op te kunnen laden, hebben wij BINK gevraagd om met ons mee te denken over de verschillende laadoplossingen. We zijn hierin goed geadviseerd door Adrie van Geel en tot een passende oplossing gekomen. Zo heeft Adrie ons geadviseerd om laadpalen te kiezen, inclusief Dynamic Load Balancing. Hiermee voorkomen we overbelasting. Erg handig aangezien onze werkplaats veel energie vraagt tijdens openingstijden. Er gaat op dat moment minder energie naar de laadpalen. Als wij in de showroom of werkplaats minder stroom verbruiken, dan gaat er meer stroom naar de laadpalen. Dit systeem werkt super! Kortom, wij zijn erg tevreden en raden BINK aan als je op zoek bent naar laadpalen."

Meer over de ervaring van Twan van den Akker
buitenverlichting

"Met veel vakkennis en creativiteit is over elk deel van de tuin nagedacht"

"Wij wilden graag onze nieuw aangelegde tuin voorzien van passende verlichting. In ons drukke bestaan is ons huis een plek om ons terug te trekken en tot rust te komen. Dit moest ook voor de tuin gaan gelden. Adrie van Geel, directeur service & onderhoud elektrotechniek bij BINK, heeft veel vragen gesteld, goed geluisterd en vervolgens onze wensen omgezet naar een uitvoerbaar lichtplan. Met veel vakkennis en creativiteit is over elk deel van de tuin nagedacht. Overal waar wij in onze tuin gaan zitten is iets anders uitgelicht en zien we weer iets bijzonders. Om die reden raden we iedereen BINK als installateur aan!"

Meer over de ervaring van Familie van Dijk
Toon meer klantverhalen

Zij gingen je voor!

logoclbgroup
logobouwbedrijfvrolijk
logobouwbedrijfboot
logoqnp(1)
logoavoord(1)
logowintersbouwontwikkeling(1)
logobouwgroepslokker(1)
volvo bluekens logo
logobouwbedrijfmaas jacobs(1)
logorabengroup(1)

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK