Klanten aan het woord

mjbouw

"Hier heeft iemand zijn ziel en zaligheid in gelegd"

De bouw van nieuwe woningen en de inzet van BINK, ze worden reeds sinds lange tijd in één adem genoemd. Het speciaal hierop gerichte ‘projectteam woningbouw’ van BINK is dan ook een van de oudste takken van sport binnen het bedrijf. Met als grootste troef de prettige samenwerking met partners in deze bouw. In het gesprek met Willem-Jan Aarsen, directeur bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV, is het een van de onderwerpen. We ontmoeten hem op de bouw van De Groene Kamers in Rijsbergen.

Meer over de ervaring van Willem-Jan Aarsen
binkbus

"Vriendelijk en zeer professioneel personeel"

Vriendelijk en zeer professioneel personeel, heerlijk de vloerverwarming op kantoor.

Meer over de ervaring van Jerom Kok
binkbusje

"Wij zijn erg tevreden en raden BINK zeker aan, mocht je een betrouwbare partij zoeken!"

BINK heeft bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Van informatief gesprek tot ingebruikname zijn we netjes geholpen (sowieso was dit de enige partij die überhaupt de moeite nam om te komen kijken). Installatie verliep vlot. Zowel de mensen op het dak, als de monteur in huis werkten netjes en veilig. Het systeem kon direct in gebruik genomen worden. Een enkel restpuntje (afwerking) werd snel opgepakt. Wij zijn erg tevreden en raden BINK zeker aan, mocht je een betrouwbare partij zoeken!

Meer over de ervaring van Pieter Leijten
zonnepanelen

"BINK laat zien dat zij van alle markten thuis zijn en de installatie verliep dan ook vlekkeloos. "

Erg tevreden over de expertise en service die BINK heeft geleverd m.b.t. het geplaatste Solinso indak systeem (Mystiek in combinatie met Nelskamp dakpannen). Het eindresultaat is fantastisch mooi geworden en zeker omdat het een oude woning betreft komen nieuwe technologieën en oude klassieke elementen in goede balans bij elkaar. BINK laat zien dat zij van alle markten thuis zijn en de installatie verliep dan ook vlekkeloos. Prettige communicatie, korte lijnen en oplossingsgericht - duidelijk een partij die zich wilt onderscheiden door klanttevredenheid op de absolute nummer 1 te zetten. De opbrengst van het systeem is beter dan verwacht!

Meer over de ervaring van Randy Delivorias
binkbusje

"Blij dat ik BINK heb gekozen voor mijn zonnepanelen, meterkast en laadpaal"

Betrouwbaar en kwaliteit. Behulpzaam en goede service. Blij dat ik BINK heb gekozen voor mijn zonnepanelen, meterkast en laadpaal. Alles werkt top!

Meer over de ervaring van Ad Suijkerbuijk
Toon meer klantverhalen

Zij gingen je voor!

logoclbgroup
logobouwbedrijfvrolijk
logobouwbedrijfboot
logoqnp(1)
logoavoord(1)
logowintersbouwontwikkeling(1)
logobouwgroepslokker(1)
volvo bluekens logo
logobouwbedrijfmaas jacobs(1)
logorabengroup(1)

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK