totaalinstallateur

BINK Totaalinstallateur

Ben je op zoek naar een totaalinstallateur die alle technische installaties voor jou kan regelen? Dan ben je bij BINK aan het juiste adres. Of het nu gaat om het installeren van een pv installatie, beveiligingssysteem, e- of w-installatie. Wij nemen het complete proces voor je uit handen. Als totaalinstallateur realiseert en beheert BINK al vanaf 1979 technische installaties. Daarbij staat betrouwbaarheid en vakkundigheid voorop. Onze experts helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

Ervaren totaalinstallateur

We zijn een ervaren totaalinstallateur en hebben al vele grote projecten gerealiseerd, waarbij we verantwoordelijk waren voor alle technische installaties in het gebouw. Je hoeft niet te schakelen tussen verschillende bedrijven wat zorgt voor een soepel proces en systemen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze experts hebben de juiste certificaten, waardoor je zeker weet dat je voor kwaliteit gaat.

Onze disciplines

Als totaalinstallateur biedt BINK een breed scala aan diensten aan op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, beveiliging en zonnepanelen. Met een gedreven team is BINK in staat om oplossingen op maat te bieden voor elke situatie.

 

Elektrotechniek
Elektrotechniek omvat het ontwerpen en installeren van elektrische systemen en apparatuur, waaronder verlichting, stroomvoorziening en datacommunicatie.

 

 

Werktuigbouwkunde
Werktuigbouwkunde is gericht op het ontwerpen en onderhouden van mechanische systemen, zoals verwarming, ventilatie en airconditioning.

 

Beveiliging
BINK biedt ook beveiligingsoplossingen, zoals camerabewaking en inbraakbeveiliging, om de veiligheid van je eigendom te waarborgen.

 

Zonnepanelen
De zonnepaneleninstallaties van BINK zijn duurzame energieoplossingen, waarmee je energie kunt besparen en uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

project

Projectpartner

BINK is een groot voorstander van het werken in bouwteams bij het ontwerpen en uitvoeren van bouwprojecten, en heeft hierin veel ervaring. Wij helpen jou om alles in één keer goed en kostenefficiënt te bouwen. BINK heeft ruim 40 jaar ervaring in installatiewerk tijdens de bouw van utiliteitsgebouwen, industrie en seriematige woningbouwprojecten. We helpen graag het proces vanaf het begin goed te stroomlijnen. Dit zorgt ervoor dat de bouwtijd vaak wordt verkort en risico’s verminderen.

beheer installatie

Installatie beheren

BINK staat garant voor haar kwalitatieve en duurzame installaties. Als totaalinstallateur staan wij garant voor het leveren van een goede service aan onze klanten. Daar hoort niet alleen het installeren van de installaties bij, maar ook het beheren en onderhouden ervan. Het is belangrijk dat de levensduur, conditie en kwaliteit van de installaties zo lang mogelijk in goede staat blijven. Naast het feit dat onderhoud goed is voor een optimaal gebruik, is het vaak ook verplicht. Wij zorgen ervoor dat je aan die verplichtingen voldoet. Je kan bij ons een onderhoudscontract afsluiten, waarbij wij periodiek inspecties uitvoeren. Zo ben je altijd zeker van een veilige omgeving.

Klant aan het woord

20210616 binkgroep bredeschooltholen spotcompanion 0650

"Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! "

Wij hebben de Brede School in Tholen geïnstalleerd. Het gehele bouwproces werd begeleid door JK Bouwconsult in opdracht van de Gemeente Tholen. Johan Koedood, namens JK Bouwconsult; “BINK mag trots zijn op dit project. Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! Door heel het team van BINK is er hoogstaand kwalitatief werk geleverd!”

Meer over de ervaring van Johan Koedood

Keuringen en inspecties

Keuringen en inspecties zijn van belang zodat jouw personeel op een veilige manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder te hoeven stoppen door bijvoorbeeld een storing. Het zorgt ervoor dat de werkproductiviteit gehandhaafd blijft, maar daarnaast zijn keuringen soms ook verplicht vanuit de wetgeving of wordt dit geëist door de verzekeraar. BINK kan verschillende keuringen en inspecties van technische installaties voor jou verzorgen. Zoek jij een gecertificeerd bedrijf voor jouw installaties, dan zit je bij BINK goed.

Markten waar we voor werken

Wij zijn actief in diverse marktsegmenten en we hebben ruime ervaring met verschillende soorten bouwprojecten. We dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van nieuwbouw, renovatie en duurzame projecten. Onze professionals zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector, zodat we onze klanten kunnen voorzien van de beste oplossingen voor hun specifieke mark, zoals:

  • Onderwijs
  • Zorg
  • Recreatie
  • Logistiek
  • Kantoren
  • Productie
  • Seriematige woningbouw

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Op zoek naar een totaalinstallateur voor de technische installaties in jouw nieuwbouwproject of renovatie? BINK zorgt ervoor dat processen vanaf begin gestroomlijnd verlopen Klinkt dit goed en zou jij meer informatie willen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier hieronder of neem direct contact met ons op. Onze experts staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op voor jouw project

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK