"Zonnepanelen zijn de toekomst, ook jouw toekomst?"

Frits

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, ben je vast nieuwsgierig met wie je gaat samenwerken. Wij zijn op zoek naar monteurs! En laten je zodoende graag kennismaken met Frits, een van onze drie projectleiders bij het bedrijfsonderdeel solar van BINK. Naast dat je in de functie van monteur vaak samen met je collega’s op locatie aan het werk bent, word je achter de schermen aangestuurd door een van onze drie projectleiders. Samen werken aan samenwerken. Frits geeft je inzicht in zijn rol als collega. Iemand waar jij misschien straks wel mee samenwerkt?

fritsveerbeek

Frits is in de technische wereld ‘terechtgekomen’. “Van oorsprong kom ik uit een niet technische sector, maar deze wereld had mijn interesse. Gestart in de elektrotechnische tak bij BINK als hulpmonteur en gegroeid naar hoofdmonteur. Opleidingen op MBO en HBO mogen volgen”. Hoe hij de overstap maakte van elektrotechnisch naar projectleider bij Solar? Hij kreeg de vraag van Ralph onze directeur-eigenaar: Wil je dit gaan doen?  
Het was een nieuw product en dat trok hem. Het paste bij zijn ambitie om te leiden en managen. En paste bij zijn wens om samen met collega’s te werken aan het doel dat je wilt bereiken.

fritsopeenproject

Verschillende functietypes

“In mijn werk stuur ik verschillende functietypes aan. Zowel paneelleggers als de collega’s welke de elektra aanleggen. De branchegerichte werkervaring van starters op onze werkvloer is verschillend. Het is helpend wanneer je ervaring of interesse hebt in elektra”.

zonnepanelenesdec3[verkleind][5]

Waar werken we zoal

Bedrijfsonderdeel solar bedient zowel een particuliere als een zakelijke markt. Daarnaast hebben we projecten in de nieuwbouw en renovatiebouw.

In de particuliere markt praten we over kortere projecten. Relatief kort: van opdracht door de klant, werkvoorbereiding tot het leggen en aansluiten. Elke woning is anders, dat maakt ons werk ook afwisselend. Als monteur ben je ons visitekaartje bij de klant op locatie.

De projecten bij onze zakelijke klanten duren vaak wat langer. Voorbeeld? Zonnepanelen op het dak van een nieuw distributiecentrum. “Het vraagt van mij als projectleider steeds weer iets anders. Soms bereid ik een project voor waarbij ik veel moet tekenen, in de techniek duik en een andere keer ben ik vooral bezig met contracten”. Elk project is anders, zoals Frits al aangaf vergt dit van hem elke keer weer andere voorbereidingen. Voor jou als monteur is dat in de uitvoering niet anders. Bij zakelijke klanten ben je veelal langer aan het werk.  

Wie is BINK

“Binnen BINK kom je terecht bij collega’s die collegiaal samenwerken. Naast eigen doelstellingen hebben ze doelstellingen als team. Je kent ons uit de markt wellicht als een gevestigde naam. Bij ons geen wildgroei, we bestaan al lang en zijn een betrouwbare partij”.

De sfeer in ons bedrijf is familiair en collegiaal, we hebben korte lijnen en geen hele achterliggende hiërarchie. Op dit moment is het met de stijgende prijzen op de energiemarkt bijzonder druk. Weet dat je extra welkom bent als nieuwe collega!

We zijn nieuwsgierig naar je!

We maken graag kennis met je als je op zoek bent naar vacatures in de zonnepanelenbranche of als jij jezelf herkent in de bovenstaande tekst? “Ik heb zelf ervaren dat je bij BINK kan en mag groeien”, is een uitspraak die past. We nodigen je uit voor een eerste kennismaking bij een kop koffie. Met Frits of een van zijn collega’s. Stuur een mail naar hr@binktechniek.nl. We laten snel iets van ons horen!

Meer collega's aan het woord

edwinvanmook

"In 10 jaar tijd gegroeid naar team van 24 medewerkers "

Edwin

Op 1 maart 2022 bestaat het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK tien jaar. BINK, een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare dienstverlener met vier disciplines: elektrotechniek, beveiligingstechniek, zonnepanelen en installatietechniek. Bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek startte klein, met Edwin van Mook aan het hoofd. Directeur beveiligingstechniek Van Mook vertelt over het begin, de groei en de ambities binnen deze discipline van BINK. 

Bekijk het verhaal van Edwin

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK