"Mooie projecten met een leuk team"

Huub Verduijn

Ik ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij BINK als uitvoerder elektrotechniek. Toen ik begon bij BINK werd ik warm ontvangen. Zo heb ik een paar dagen meegelopen met een hoofdmonteur om het bedrijf en de gang van zaken te leren kennen. Een fijne manier om mijn directe collega’s te leren kennen.

huubverduijn
20210520 bink ecdrroosendaal spotcompanion c7430

Opleidingsmogelijkheden

Verder is er binnen BINK genoeg ruimte om jezelf beter te ontwikkelen, door middel van opleidingen, en door te groeien naar andere functies. Momenteel ben ik bezig met een tweejarige MIT-E opleiding om nog wat meer in de ontwerpfase te leren hoe verschillende disciplines tot stand komen en wat betrekking heeft op elkaar.

Diverse projecten

Tot slot spreekt de diversiteit van de projecten bij BINK mij erg aan. Dit maakt het een uitdaging om weer het hele plaatje voor de klant naar wens te maken. Het zorgen en regelen dat alles zo goed mogelijk loopt op de bouw geeft mij voldoening om iedere uitdaging weer aan te gaan. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van BINK!

Meer collega's aan het woord

edwinvanmook

"In 10 jaar tijd gegroeid naar team van 24 medewerkers "

Edwin

Op 1 maart 2022 bestaat het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK tien jaar. BINK, een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare dienstverlener met vier disciplines: elektrotechniek, beveiligingstechniek, zonnepanelen en installatietechniek. Bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek startte klein, met Edwin van Mook aan het hoofd. Directeur beveiligingstechniek Van Mook vertelt over het begin, de groei en de ambities binnen deze discipline van BINK. 

Bekijk het verhaal van Edwin

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK