camerasysteem

Camerasysteem laten installeren

Door te kiezen voor een professioneel camerasysteem ga jij met een gerust hart de deur uit. Camera’s schrikken inbrekers af en vergroten de pakkans. Wil jij een camerasysteem laten installeren? BINK biedt de beste beveiligingscamera’s die passen bij jouw situatie. Een adviseur van BINK bepaalt, samen met jou, welk doel er behaald moet worden met camerabeveiliging. 

Camerabewaking voor iedere situatie

BINK heeft verschillende type camerasystemen die geschikt zijn voor verschillende situaties en locaties. Wil je graag camera’s bij jouw voordeur zodat je je ‘s nachts veiliger voelt? Heb je een bedrijfspand dat je wilt beveiligen of ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van een utiliteitsgebouw? Bij BINK ben je aan het juiste adres voor een camerasysteem.

IP camerasysteem

Met een IP camerasysteem, dat staat voor Internet Protocol, kun je (live) beelden bekijken via verschillende apparaten. De camera’s worden verbonden aan je eigen internet netwerk of een ander bestaand netwerk. Met een IP camerasysteem kan je op afstand de digitale beelden bekijken, waar je ook bent. Uiteraard kunnen beelden ook worden opgeslagen op een SD-kaart, harde schijf of recorder. Dit is vooral geschikt voor bedrijven. Vanwege het gemak en de mogelijkheden durven wij te zeggen dat hier de toekomst ligt.

bewakingscameras

Verschillende modellen

Wil jij graag je pand beveiligen met een camerasysteem, dan komt een beveiligingsadviseur bij je langs en maakt een plan op maat. Hij bekijkt welke plekken beveiligd moeten worden en verwerkt in zijn/haar plan verschillende modellen, voor zowel binnen als buiten. De verschillende mogelijkheden zijn:

 

Dome camera

Een dome camera heeft deze benaming te danken vanwege zijn koepelvormige uitstraling. Dome camera’s hebben een doorzichtige koepel waarachter de lens en andere techniek zit. Ze zijn waterdicht en worden zowel binnen als buiten gemonteerd. Meestal bevestig je een dome camera aan het plafond, maar je kan hem ook aan een muur hangen. Vanwege de ronde behuizing zijn dome camera’s lastiger kapot te maken dan standaard camera’s. Ook is het voor inbrekers, door de vorm van de camera, lastig te zien waar de camera op gericht is. 

 

Bullet camera

Een bullet camera is een langwerpige camera met een montagevoet. Het is een grotere camera, waardoor meerdere functies ingebouwd kunnen worden, zoals een varifocale lens en een gemotoriseerde lens. De grote afmeting van de camera heeft ook een afschrikkende werking. Bij inbraken wordt er vaak vooraf bekeken hoe het zit met de beveiliging. Deze camera’s zullen zeker opvallen. Hierdoor laten ze jouw pand eerder met rust en kiezen voor een minder beveiligd object. Een bullet camera is eigenlijk in elke situatie wel toepasbaar. Alleen wanneer een camerasysteem niet moet opvallen raden wij aan om voor een ander type te gaan.

 

PTZ-camera

PTZ staat voor pan, tilt, zoom. Dit betekent dat de camera om zijn as kan bewegen en draaien en kan in- en uitzoomen. Dit camerasysteem is ideaal voor buiten. Dankzij de zoomfunctie kun je over grote afstanden observeren. Doordat je hem ook kan draaien kun je dus meerdere punten observeren. Hij is geschikt voor grote omgevingen waar een centrale beheerder is die live de camera’s aanstuurt. Sommige PTZ-camera's hebben een dome behuizing ter bescherming.

Nachtzicht

Is nachtzicht belangrijk kies dan voor een infrarood camerasysteem. Aan de hand van een infrarood sensor kan deze camera ook ‘s avonds en ‘s nachts haarscherpe beelden opnemen. Ideaal natuurlijk tegen inbrekers die vaak in het donker toeslaan. Infrarood nachtzicht wordt altijd in zwart-wit beelden getoond. Onze IP bewakingscamera’s gaan automatisch over op infraroodverlichting als er niet voldoende licht aanwezig is.

Klant aan het woord

logoplussupermarkt

"Plus Gommers, 10 jaar klant bij het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK"

‘Tien jaar klant zijn bij het jubilerende bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

Meer over de ervaring van Rob Gommers

Camerabeelden live bekijken via de app

Waar je ook bent, met de app kun je op elk moment via je smartphone, laptop of tablet elke IP camerasysteem bedienen. Je kan live beelden bekijken en met een druk op de knop kun je een opname maken. De camera’s van BINK kunnen door onze medewerkers zo worden ingesteld dat er pas opnamen worden gemaakt als er beweging is. Ze maken alleen beelden van hetgeen toegestaan is volgens de privacywetgeving.

Alarmverificatie en Live View

De politie of andere dienstverleners rukken pas uit na een alarmvertificatie. Een alarmvertificatie houdt in dat het vastgesteld moet zijn dat het daadwerkelijk om een alarmerende situatie gaat, zoals inbraak of vernieling, om valse meldingen te voorkomen. Hiervoor zijn verschillende technieken. Eén daarvan is het koppelen van je camerasysteem aan een particuliere alarmcentrale of toezichtcentrale. Centralisten kunnen de beelden live bekijken. Gaat het alarmsysteem af of zien zij iets verdachts, dan verifiëren zij direct het alarm voor je. Zo wordt er geen tijd verloren als er iets aan de hand is.

Een ander voordeel is de mogelijkheid tot Live View. Doormiddel van Live View heeft de meldkamer van de politie de mogelijkheid om via de particuliere alarmcentrale of toezichtcentrale de camerabeelden live mee te kijken. Hierdoor kunnen zij de situatie goed inschatten en de politie en/of anere hulpverleners het best instrueren.

beveiligingscamera laten installeren

Service en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat alle camera`s juist functioneren en nog de gewenste beeldkwaliteit weergeven bieden wij ook service & onderhoudscontracten aan. Bij het onderhoud worden de camera´s nagekeken, schoongemaakt en gericht. Ook zorgen we dat de software van jouw camerasysteem up to date is. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze leveranciers

Als beveiligingsinstallateur werken we graag met een aantal vaste en betrouwbare partners om de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te waarborgen. Hieronder een opsomming van de verschillende leveranciers/fabrikanten voor camerasystemen, op basis van discipline. Slechts de hoofdleveranciers zijn weergegeven wat overigens niet uitsluit dat we in sommige situaties ook samen werken met andere leveranciers dan onderstaand vermeld. Staat een gewenst merk er niet bij? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij hierin ook iets voor je betekenen.

  • IDIS
  • Dahua
  • Hikvision
  • Honeywell
  • Bosch
 
  • My Guard
  • Smart SD
  • Adi
  • Axis

Beveiligingscamera's laten installeren door BINK?

Overweeg jij een camerasysteem om je veiliger te voelen of goederen te beschermen? Veiligheid voor jou en je medewerkers is natuurlijk belangrijk. BINK kijkt graag met je mee waar de gevoelige plekken van het gebouw zitten. Afhankelijk van de systeemsamenstelling zal er ter plaatsen worden besproken of wij een vrijblijvend advies bieden of voor de projectering advieskosten in rekening zullen brengen. Klinkt dit goed? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
beveiliging