"Plus Gommers, 10 jaar klant bij het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK"

Rob Gommers

‘Tien jaar klant zijn bij het jubilerende bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK’, voor Rob Gommers van Plus Gommers een bewuste keuze. Als klant van het eerste uur, neemt hij ons mee in de waarden binnen zijn ondernemerschap en de overeenkomsten en ervaringen met BINK. We spreken hem in zijn supermarkt in het winkelcentrum van de wijk Kortendijk in Roosendaal. Waar zesendertig camera’s preventief bijdragen aan de beveiliging van zijn bedrijf en waar de beelden worden ingezet wanneer dat nodig is.

logoplussupermarkt
fotorobgommers plusgommers

Rob deelt met zoon Bjarne het ondernemerschap. Binnen een tak van sport waar hij inmiddels 28 jaar in thuis is. Met investeringen zoals het betrekken van een nieuw pand of de uitbreiding hiervan, staat hij met regelmaat voor keuzes.  “Voor mij begint een investering met een offerte en kent daarnaast zeker een gunfactor. Ondernemers steunen elkaar. Zo doe ik bijvoorbeeld altijd mijn inkopen in een fysieke winkel. Dat heb ik vroeger al meegekregen van mijn vader en dat werkt voor mij nog steeds zo. Ralph Bink ken ik uit ons gezamenlijke geboortedorp. In mijn ondernemerschap werk ik graag met mensen, mits het geleverde werk goed is. Dan vind ik het zeker een meerwaarde hebben!

Wensenlijstje

Het huidige camerasysteem is twee jaar actief, geïnstalleerd na de laatste verhuizing binnen het wijkcentrum. “In mijn oude systeem vond ik de scherpte van de beelden minder. Op mijn wensenlijstje stonden betere beelden, makkelijker inzoomen en ronddraaiende camera’s”. Met dit wensenlijstje zat hij rond de tafel met Edwin van Mook, directeur beveiligingstechniek bij BINK. Een gesprek waar de wensen van Rob als onderlegger diende voor het uiteindelijke product- en gebruikersadvies van Edwin. “Samen zijn we tot de samenstelling gekomen van de verschillende type camera’s voor onze supermarkt”.   

Inzet zesendertig beelden

In het kantoor hangt een scherm van formaat, zesendertig beelden laten het reilen en zeilen in de winkel zien. Met de mogelijkheid om elk beeld individueel of groepsgewijs te vergroten. “Voor ons werken de camera’s preventief. De ‘kenners’ zien dat het geen dummy’s zijn. Is er toch sprake van diefstal, zijn de beelden ons bewijs. Daarnaast is het ook makkelijk. De drukte aan de kassa volg ik vanaf mijn bureau, als aanvulling op de kennis van de medewerkers op de winkelvloer kan ik aangeven wanneer er een kassa bij moet”.   

Onderhoud

“Of ik BINK vaak over de vloer heb? Ik heb een onderhoudscontract, hiermee komen ze een of twee keer per jaar langs. Daar heb ik verder geen omkijken naar, ze doen d’r ding, ruimen de spullen weer op en vertrekken. Verder komen altijd dezelfde mensen langs voor het onderhoud. Met Tim heb ik bijvoorbeeld een kort lijntje. Hij woont in de buurt en ik zie hem met regelmaat ook als klant hier. Laatst had ik een camera met een wazig beeld. Daar heeft Tim tussen zijn boodschappen doen door, even naar gekeken. Later kwam hij tijdens werktijd terug om de camera te vervangen. Snelheid vind ik belangrijk. Het moet werken, ik wil geen dode hoeken”.

Plannen

Voor de toekomst hebben vader en zoon volop plannen. Qua ruimte binnen het huidige camerasysteem is daar op geanticipeerd. Onlangs hebben ze scan and go kassa’s geplaatst.
“Het is de tijd van nu”. En dat is precies waar het meedenken van BINK voor staat.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK