e- en w-installaties

E- en W-installaties door BINK

Een goede samenwerking tussen E- en W-installaties is handig, omdat beide systemen elkaar kunnen versterken. Door de systemen op elkaar af te stemmen, kan een optimale efficiëntie en functionaliteit worden bereikt. BINK beheert beide installatietechnieken, waardoor samenwerken vloeiend gaat en installaties goed op elkaar worden afgestemd. BINK installeert, beheert en inspecteert vakkundig gebouw gebonden technische installaties. Laat een van onze experts met je meekijken voor een advies op maat.

Vraag een offerte aan

Expert in installatietechniek

Sta jij op het punt een groot bouwproject te starten? Voor een dergelijk ingewikkeld proces is het prettig om te werken met een totaalinstallateur die alle zorgen over technische installaties voor jou uit handen kan nemen. Of het nu gaat om de installatie van zonnepanelen, een beveiligingssysteem of E- en W-installaties (elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties). BINK neemt het volledige proces voor jou uit handen. Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Voor ons is betrouwbaarheid en vakkundigheid belangrijk. Onze experts helpen je graag verder.  

Onze specialismen

BINK kan jou helpen met het installeren van vele technische installaties. We zijn gespecialiseerd in:

E-installaties

BINK biedt uitgebreide oplossingen voor al jouw elektrotechnische installaties, zoals verlichting, licht- kracht installatie en datacommunicatie. We zorgen voor een duurzame en op maat gemaakte werkomgeving.

 

W-installaties

De werktuigbouwkundige installaties van BINK bieden complete oplossingen voor onder andere verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair, voor een comfortabel en duurzaam pand.

Zonnepanelen

Sinds 2009 installeert BINK zonnepanelen in heel Zuid-Nederland, zodat particulieren en bedrijven zelf duurzame energie kunnen opwekken en op hun energierekening kunnen besparen.

 

Beveiliging

BINK helpt particulieren en bedrijven met het installeren, onderhouden en inspecteren van inbraaksystemen, camerasystemen, toegangscontrole, zorgdomotica en brand- en ontruimingsinstallaties in uiteenlopende gebouwen.

Samenwerking tussen E- en W-installaties

Samenwerking tussen installatietechniek E en installatietechniek W is belangrijk omdat beide complementair zijn en elkaar versterken. Door de systemen op elkaar af te stemmen, wordt een optimale efficiëntie en functionaliteit bereikt. Zo kan bijvoorbeeld de klimaatinstallatie van de W-installaties worden geïntegreerd met de aanwezigheidsdetectie van de E-installaties, zodat de verwarming of koeling automatisch wordt aangepast wanneer een ruimte leeg is. Deze samenwerking resulteert in energiebesparing, lagere operationele kosten en verbetert het comfort. Bovendien kan een geïntegreerde aanpak bijdragen aan de veiligheid, omdat bijvoorbeeld de brandmeldsystemen kunnen communiceren met de ventilatie- en verwarmingsinstallatie. Om de installaties naadloos op elkaar aan te laten sluiten, is het verstandig dit bij één partij weg te leggen.

Klant aan het woord

logorabengroup

"Met BINK schakelen we snel en persoonlijk, de lijntjes zijn kort"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV (onderdeel van Raben Group) heeft BINK vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neergezet. Dat doen wij nu ook voor uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: "BINK ontzorgt ons volledig."

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas
installatietechniek de Nobelaer

Projecten

BINK is een groot voorstander van het werken in bouwteams als het gaat om ontwerpen en uitvoeren van nieuwbouwprojecten of renovaties. Onze experts kunnen jou helpen om alles in één keer goed en kostenefficiënt uit te voeren. Met ruim 40 jaar ervaring kennen wij inmiddels de valkuilen en weten we ook wat goed werkt. Dit passen we dan ook graag toe bij al onze projecten zoals de bouw van utiliteitsgebouwen, industrie en seriematige woningbouwprojecten. We helpen graag het proces vanaf het begin goed te stroomlijnen. Het bouwproces wordt hiermee geoptimaliseerd en verkort. En de bekende valkuilen stappen wij niet meer in.

installateur

Beheren en onderhouden

Bij BINK vinden wij kwaliteit van duurzame installaties erg belangrijk. Wij staan garant voor wat wij leveren. Is er dus een probleem dan kun je van ons een uitstekende service verwachten. Onze kwaliteit en goede service zie je niet alleen bij het installeren van de E- en W-installaties, ook het beheren en onderhouden hiervan kunnen wij voor onze rekening nemen na de oplevering. Iedereen wil natuurlijk dat de installatie zo lang mogelijk meegaat, maar ook dat storingen worden voorkomen en snel opgelost als dit toch voorkomt. Daarom raden wij aan om na de oplevering periodiek onderhoud in te plannen. Dit kan bij BINK via een onderhoudscontract.

Van alle markten thuis

BINK is actief in verschillende marktsegmenten en heeft ervaring met verschillende soorten bouwprojecten, zowel groot als klein. We zijn actief bij de ontwikkeling van nieuwbouw, renovatie en duurzame projecten. De experts van BINK zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de installatiebranche, hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van een passende oplossing voor vraagstukken in hun branche. Wij hebben ruime ervaring in de volgende sectoren:

  • Onderwijs
  • Zorg
  • Recreatie
  • Logistiek
 
  • Kantoren
  • Productie
  • Woningbouw

Ons team staat voor je klaar

Ben jij op zoek naar een technisch installatiebedrijf dat efficiënt ingerichte technische installaties voor zijn rekening kan nemen? Dan ben je bij BINK aan het juiste adres. Door beide installatietechnieken door één bedrijf te laten installeren worden processen goed op elkaar afgestemd en gestroomlijnd. Verder kun je bij ons terecht voor zonnepanelen en alle vormen van elektronische beveiliging. Wil je meer informatie hierover? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier hieronder of neem direct contact met ons op. Onze experts staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op voor jouw project

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je nog vragen?

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK