Neem contact op voor jouw project

willemnoorland

Willem Noorland

Accountmanager solar
willemnoorland

Neem contact op voor jouw project

zonnepanelen

Zonnepanelen

Het is de zomer van 2009 als we de eerste zonnepanelen installeren op een woonhuis in Zundert. De installatie trekt de aandacht van de hele straat, verwondering alom. Vandaag de dag zijn we gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Ons team adviseert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Kies voor duurzaamheid

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. Je doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. En met de stijgende energieprijzen is het ook voor jou als particulier, ondernemer of organisatie steeds aantrekkelijker om met zonne-energie de eigen energie behoefte te voorzien. De overheid stimuleert de investering in zonnepanelen op jouw pand in de vorm van subsidies en andere financiele regelingen. Meer hierover weten? Lees hieronder verder of neem contact met ons op!

Waar kunnen wij jou mee helpen?

BINK levert en installeert complete zonnepanelen installaties. Een complete set bestaat uit zonnepanelen, omvormer(s), montagemateriaal, bekabeling en installatie. Op deze manier is alles perfect op elkaar afgestemd en ben je verzekerd van een optimale opbrengst. Wil je meer informatie over onze producten of dienstverlening lees dan verder op onderstaande pagina's.

Zonnepanelen

Wij werken alleen met A-merk zonnepanelen die hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen. Wil jij advies over welke panelen het beste passen bij jouw situatie? Onze vakmensen helpen je graag.

Lees verder

Omvormers

BINK installeert kwalitatieve omvormers in combinatie met zonnepanelen. Uit het grote aanbod van soorten en merken hebben we een zorgvuldige keuze gemaakt uit de beste omvormers voor jouw zonnepanelen.

Lees verder

Batterij voor zonnepanelen

Met een batterij voor de zonnepanelen kan ook op momenten waarop de zon niet schijnt gebruik worden gemaakt van de zelf opgewekte zonne-energie. Met een batterij voor je zonnepanelen maak je dus effectiever gebruik van de opgewekte energie.

Lees verder

Terugverdientijd berekenen

Gezien de stijgende energieprijzen heb je je zonnepanelen installatie al snel terugverdient. Ben je benieuwd in welk tijdsbestek je de zonnepanelen installatie al hebt terugverdient? Lees hier verder.

Lees verder

Subsidies

Wist je dat de terugverdientijd van de zonnepaneleninstallatie kan afnemen door gebruik te maken van subsidies. Lees hier voor welke subsidies jij in aanmerking kan komen.

Lees verder

Passie voor zonne-energie

BINK is dé zonnepanelen specialist van Zuid-Nederland. Ons team zit boordevol kennis, maar staat met beide benen op de grond: daar kun je op bouwen. Zowel voor projecten waarbij alles nieuw aangelegd moet worden, als voor service en onderhoud van de door ons aangelegde installatie.

In de kern is BINK een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit. We zijn trots op ons werk en maken de bewuste keuze voor kwaliteit. Hoe we dit doen, leggen we graag aan je uit.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK