installatiebedrijf Kaatsheuvel

BINK; Installatiebedrijf Kaatsheuvel

Als allround installatiebedrijf met een vestiging in onder andere Kaatsheuvel realiseert BINK de meest innovatieve en technische installaties. We bieden een breed pakket aan, zodat we jou volledig kunnen ontzorgen op het gebied van techniek. Daarbij streven we naar comfort, continuïteit en kwaliteit. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen we met trots zeggen dat we een toonaangevende, technische dienstverlener zijn.

Vraag een offerte aan
1524609533 520e562bd4b73bce31fa309cf3bfd473f4aed2a9ba3581a0e6f5f97356b695ed d 640

Ervaren installateur

BINK is een zeer ervaren allround installatiebedrijf dat opereert vanuit de vestigingen Kaatsheuvel, Alphen aan den Rijn en Sprundel. Deze vestigingen werken op een efficiënte manier samen, zodat alle diensten gezamenlijk afgenomen kunnen worden.

Door ons uitgebreide dienstenpakket kunnen wij onze klanten compleet ontzorgen als het om techniek gaat. We houden van een persoonlijke benadering en in combinatie met onze kennis, maakt ons dat de beste technische dienstverlener. Als totaalinstallateur hoef je niet te schakelen tussen verschillende partijen. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces, waarbij alles goed op elkaar is afgestemd.

Onze specialismen

Met een breed scala aan specialismen biedt BINK innovatieve oplossingen voor al jouw technische installaties.

W-installaties
Vanuit onze vestigingen ontwerpen, realiseren en onderhouden onze specialisten duurzame werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfspanden, kantoren, projectmatige woningbouw en openbare gebouwen. Denk hierbij aan sanitairtechniek, klimaatinstallaties en meet- en regeltechniek.

 

E-installaties
De experts die werkzaam zijn bij de E-tak van BINK houden zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle soorten elektrische installaties. Dit omvat onder andere verlichting, stroomvoorziening en datacommunicatiesystemen.

Zonnepanelen
Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid en West-Nederland. Ons team adviseert en installeert zonnepanelen bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

 

Beveiliging
Zoals je van een erkend installatiebedrijf met ervaring in beveiligingstechniek mag verwachten, bieden we een groot scala aan kwalitatieve beveiligingssystemen; van camerasystemen en inbraakdetectie tot aan brandmeldsystemen en toegangscontrole.

verwarming en ventilatie installeren

Projecten

BINK is actief binnen de zakelijke markt. We hebben ervaring met verschillende soorten projecten, waaronder projectmatige woningbouw, commerciële nieuwbouw, industriële installaties en gedetailleerde renovaties. Of het nu gaat om het creëren van toekomstbestendige woon- en kantoorruimtes, het upgraden van productieruimtes of het herstellen van installaties in historische gebouwen, onze toewijding, kwaliteit en vakmanschap blijft constant.

Klant aan het woord

20210616 binkgroep bredeschooltholen spotcompanion 0650

"Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! "

Wij hebben de Brede School in Tholen geïnstalleerd. Het gehele bouwproces werd begeleid door JK Bouwconsult in opdracht van de Gemeente Tholen. Johan Koedood, namens JK Bouwconsult; “BINK mag trots zijn op dit project. Als ik zie hoe perfect alle kabels en leidingen zijn aangebracht, dan is het mij duidelijk: er is hier met liefde voor het vak gewerkt! Door heel het team van BINK is er hoogstaand kwalitatief werk geleverd!”

Meer over de ervaring van Johan Koedood

Service en onderhoud

Wij hechten enorm veel waarde aan een uitstekende service voor onze klanten. Het is voor ons niet voldoende om een vakkundige installatie te plaatsen; wij streven ook naar goed beheer en onderhoud. Onderhoud is essentieel voor de optimale levensduur van de installaties en het voorkomen van storingen. Soms is het zelfs verplicht vanuit de verzekering of wettelijke voorschriften. Bij BINK bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij wij naast periodieke inspecties ook preventief en correctief onderhoud uitvoeren. Hierdoor voldoe je aan alle verplichtingen en kun je er zeker van zijn dat je in een veilige werkomgeving verkeert.

vestiging BINK

Onze vestiging

BINK is het installatiebedrijf van het zuiden. In Kaatsheuvel, gelegen in het hart van Noord-Brabant, hebben we, naast Sprundel en Alphen aan den Rijn, een nieuwe vestiging geopend die ons in staat stelt om nog centraler bij onze klanten te zijn in Zuid-Nederland. Het opvallende pand springt direct in het oog als je Kaatsheuvel binnenrijdt vanaf de N261 of onderweg bent naar onze overburen, de Efteling.

BINK; jouw installatiebedrijf in Kaatsheuvel

Heb jij een installatiebedrijf nodig? BINK is dan de aangewezen partner voor jou. Neem contact op met een van onze experts en zij voorzien jou van een deskundig advies en een passende offerte. Je kan je gegevens achterlaten via het formulier hieronder of neem telefonisch contact op.

Hoe kunnen we jou helpen?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
info@binktechniek.nl Bezoekadres: Horst 38, 5171 RA Kaatsheuvel
installateur