Installateur voor distributiecentra en logistiek

BINK is totaalinstallateur voor installaties in distributiecentra.
20210520 bink ecdrroosendaal spotcompanion c7495
20210520 bink ecdrroosendaal spotcompanion 0326

Bewuste keuze voor bewezen kwaliteit

In de logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het belangrijk dat je kan rekenen op de installaties in jouw pand. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en duurzaamheid. We houden bij wat er in de markt speelt, maar zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner door de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn.

20210520 bink ecdrroosendaal spotcompanion c7558

Kostenefficiënte installatie

Onze ervaring is dat slimmer en efficiënter installeren leidt tot kostenverlaging, omdat de installatietijd wordt verkort. Onze projectleiders schuiven aan in de ontwerpfase om het plan bouwkundig en economisch te optimaliseren. We komen met oplossingen die de uitvoerbaarheid ten goede komen. Deze ervaring leert dat we met deze aanpak de installatietijd verkorten en risico’s verminderen.

20210520 bink ecdrroosendaal spotcompanion c7446

Realisatie

Wij hebben vier specialismen, maar jij hebt maar één aanspreekpunt. Onze projectleider coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn voor een strakke en betrouwbare uitvoering. We staan voor de volle 100% achter dat wat we installeren; niet alleen op het moment dat het klaar is, maar ook de jaren erna. Onverhoopt een kink in de kabel? Onze vakmannen staan 24 uur per dag voor je klaar bij een storing!

Duurzame installaties

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK is gespecialiseerd in duurzame installaties. En wist je dat duurzame keuzes worden gestimuleerd door de overheid? Dit doen zij door middels van aantrekkelijke subsidies!

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden en service dan onze klanten? Lees de projectcase van P&M Express of de klantreferentie van BAS Groep en kom erachter!

Logistieke projecten

smarlog rotterdam en bink

Smartlog Rotterdam 8 & 9

DHG & Goldbeck Nederland B.V.

Bekijk project
bink installateur van vier jumbo city hubs (1)

BINK installateur van vier Jumbo City Hubs!

HVBM Vastgoed

Bekijk project
20210520 bink ecdrroosendaal spotcompanion c7545

Complete e-installatie voor distributiecentrum EDCR

EDCR

Bekijk project

Neem contact met ons op of vraag direct een calculatie aan!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK