Wij gaan verder als BINK

01-09-22

Lees hier meer over onze naamswijziging.

campagnebeeld

Met de overname van KIN Installatietechniek is er een sterke organisatie ontstaan die het complete dienstenpakket voor de bouw en het beheer van gebouwgebonden installaties aanbiedt.

De verschillende merknamen in de markt hebben geleid tot een sterke positie voor alle bedrijfsonderdelen, maar het wordt nu tijd om de krachten nog meer te bundelen. Het is daarmee vanzelfsprekend dat we onze diensten voortaan aanbieden onder één naam: BINK. Geen grote verandering, maar wel een belangrijke.

Natuurlijk kost het aanpassen van een merknaam tijd. We plannen de overgang zorgvuldig en weten zeker dat dit er voor zorgt dat e.e.a. zo geruisloos mogelijk gebeurt. Zo blijven de entiteiten waarmee je zaken doet gehandhaafd. Afspraken, overeenkomsten, contracten; alles blijft zoals het was.

De komende tijd ga je onze vertrouwde logo’s zeker nog zien. Geleidelijk zal dat veranderen en komt het nieuwe BINK logo prominenter in beeld.

Contact

Wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met je contactpersoon of onze afdeling communicatie via communicatie@binktechniek.nl.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK