"Een slim en duurzaam ontwerp"

Ad Schoenmakers

Onze samenwerking met Ad Schoenmakers, eigenaar van Architecten bureau Schoenmakers, staat vanaf het eerste moment. Ad Schoenmakers; ''Toen Ralph het bedrijf overnam zo'n twintig jaar geleden begon ik ook voor mezelf. Samen pakten we steeds grotere projecten op. Vandaag de dag kijken we verder, en maken we ons klaar voor de toekomst''

bink   architect ad schoenmakers   03
kantoor schoenmakers zundert 01

Bouwen op vertrouwen

“BINK en ik werken geregeld samen aan dezelfde projecten. Daarnaast raad ik BINK geregeld aan bij klanten voor de specialismes; elektro, beveiliging, zonnepanelen en installatietechniek. Onze samenwerking gaat al jaren terug. De relatie is gezond, gemoedelijk en sterk door een hoge mate van betrouwbaarheid. Beloven wij elkaar wat, dan komen wij dat ook na. Op dat vertrouwen kunnen wij bouwen.

BINK werkt vooruitstrevend, dat past ook bij onze werkwijze. Met onze organisaties kijken wij verder dan dit jaar. Wij bereiden ons voor op de toekomst. In ons ontwerp denken wij steeds duurzamer, zo ook in verlichting. Is het zonlicht buiten feller, dan matigen wij de binnenverlichting. Dat zorgt voor energiebesparing. Dit soort slimme en vooruitstrevende oplossingen integreren wij met BINK. Samen gaan wij voor duurzaamheid.”

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK