w-installatie

W-installaties

W-installaties laten installeren of onderhouden? De W-installeurs van BINK helpen je hier graag mee. Onze gespecialiseerde W-installeurs hebben ervaring met een breed scala aan technieken en technologieën als het gaat om werktuigbouwkundige installaties in gebouwen. We zijn betrouwbaar, vakkundig en persoonlijk contact vinden we belangrijk. We creëren een totaaloplossing voor jouw organisatie of bedrijf, afgestemd op jouw wensen en omstandigheden.

Vraag een offerte aan

Onze werktuigbouw specialisaties

Onze experts zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkunde en hebben ervaring met een breed scala aan verschillende technieken en technologieën. Hieronder zie je een ruime greep uit onze specialisaties:

 • Airconditioning
 • Centrale en decentrale verwarming
 • (Centrale) luchtbehandeling
 • Drinkwaterinstallaties
 • HWA & rioleringsinstallaties
 • Laag temperatuur verwarmingssysteem
 • Legionellabeheer/-beheersplan
 • Luchtverwarming
 • Ventilatie
 • Warmte- en koudeopslag
 • Warmtepomptechniek
 • Warmteterugwinning

Maatwerk W-installatie

Met meer dan 40 jaar ervaring is voor BINK geen enkele uitdaging te gek. BINK heeft in alle branches W-installaties gemaakt, zowel bij particulieren als in bedrijfspanden, overheidsgebouwen en industriële gebouwen. We helpen je graag de juiste W-installatie, hoe complex deze soms zijn. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist in maatwerk van W-installaties, waarbij de installaties op elkaar afgestemd kunnen worden voor het meest duurzame resultaat. Geen enkel project is standaard voor ons. We kijken altijd naar de beste oplossing voor jouw situatie.

w-monteur

Service en onderhoud

BINK is een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van W-installaties en onderhoud. Een goede installatie en service aan klanten vinden wij zeer belangrijk. Door de W-installaties goed te onderhouden verleng je de levensduur, de conditie en blijft de kwaliteit behouden. Daarnaast is onderhoud vaak verplicht vanuit wetgeving. Het onderhoud kan BINK voor je uit handen nemen via een onderhoudscontract. Hiermee worden de W-installaties periodiek geïnspecteerd en onderhouden.

Keuringen en inspecties

We verzorgen niet alleen de aanleg van jouw W-installaties, maar kunnen ook de keuringen en inspecties verrichten. Samen bekijken we waar eventuele eisen worden gesteld door wetgeving, zoals de Arbowet. Op basis van de eisen en wensen kunnen wij de inspecties uitvoeren die hierop aansluiten. BINK is een erkend werktuigbouw installatiebedrijf met de juiste papieren en met veel ervaring. We bieden verschillende SCIOS Scope keuringen aan zoals SCIOS PI Scope 1, SCIOS EBI Scope 1 & 2 en SCIOS scope 7a. Wil je meer informatie over al onze inspecties? Lees dan meer op deze pagina over onze keuringen voor werkbouwkundige installaties.

Klant aan het woord

logorabengroup

"Met BINK schakelen we snel en persoonlijk, de lijntjes zijn kort"

Voor het logistieke bedrijf Bas Group BV (onderdeel van Raben Group) heeft BINK vier jaar geleden het technische aspect van het nieuwbouwproject neergezet. Dat doen wij nu ook voor uitbreiding. Van zonnepanelen, tot beveiliging en elektrotechniek; wij verzorgen het gehele pakket. Lorenzo Bas, CEO Bas Group BV: "BINK ontzorgt ons volledig."

Meer over de ervaring van Lorenzo Bas

Ga voor gemak en duurzaamheid

Kies voor gemak en duurzaamheid door alle installaties op elkaar aan te sluiten. Doordat installaties op afstand bestuurbaar zijn kun jij besparen op energie. Je kan de installaties via een gebouwbeheersysteem zo op elkaar afstemmen dat ruimtes die niet worden gebruikt ook niet worden verwarmd. Je kan de airco automatisch laten aangaan als de temperatuur boven een bepaald aantal graden Celcius komt. Maar ook is het mogelijk om E-installaties te laten communiceren met W-installaties, voor bijvoorbeeld brandmeldinstallaties. Makkelijk toch? En nog duurzaam ook.

Installaties voor bedrijven, utiliteitsgebouwen en woonwijken

BINK is een toonaangevende en veelzijdige installateur. Bij ons staat besparing, ontzorging en duurzaamheid voorop. We hebben ervaring in alle branches, verschillende typen klanten en gebouwen. Denk aan kantoren, woningbouwprojecten, gezondheidszorg, overheidsgebouwen, onderwijspanden en industriële gebouwen. We creëren totaaloplossingen toegesneden op de organisatie, werknemers, wensen en omstandigheden.

installateur

Combinatie van E- en W-installaties

W-installaties zijn werktuigbouwkundige installaties zoals riolering, sanitair en klimaatinstallaties. E-installaties staan voor alles wat met elektrotechniek te maken heeft. Hierbij gaat het niet alleen om het aanleggen van elektriciteit, maar ook het onderhoud van apparaten, schakelmateriaal, bedradingen en het oplossen van storingen. Samen zorgen e- en w-installaties ervoor dat een gebouw gaat leven. BINK is totaalinstallateur en is niet alleen specialist in werktuigbouwkundige installaties, maar ook in het  aanleggen van zonnepanelen, beveiligingsinstallaties en elektrische installaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Wij zijn totaalinstallateur voor jouw gebouw.

Kies voor een ervaren installateur

Er zijn maar weinig W-installateurs die kunnen zeggen dat ze meer dan 40 jaar ervaring hebben. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we dé specialist zijn op het gebied van W-installaties. We denken graag met je mee en bieden altijd maatwerk. We vinden het belangrijk om innovatief te zijn, zodat onze W-installaties duurzaam en energiebesparend zijn. We willen graag een fijne werkomgeving creëren voor jouw personeel of klanten. Je moet dag en nacht kunnen vertrouwen op een installatie, daarom kun je bij ons ook terecht voor onderhoud, monitoring en beheer (eventueel op afstand).

Een W-monteur van BINK staat voor je klaar

Op het gebied van werktuigbouwkundige installaties ben je bij BINK aan het juiste adres. Onze w-monteurs gaan kundig en professioneel te werk, zodat jij kan werken in een veilige omgeving. We hebben de juiste keurmerken en certificaten. We leveren kwaliteit en hiermee ook veiligheid. Ben je benieuwd wat onze w-monteurs voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Ons team beantwoordt graag al jouw vragen.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
installateur